X

Δολοφονούσε και έβαζε τα πτώματα σε βαλίτσες ο “Ορέστης”

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δράση του serial killer της Κύπρου…

Ant1news

Αποτροπιασμό προκαλούν οι φρικτές πτυχές της δολοφονικής δράσης του 35χρονου "Ορέστη" στην Κύπρο ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 8χρονης Έλενας Ναταλία και της 6χρονης Σιέρα Ρόουζ  

Οι έρευνες επικεντρώνονται στη Λίμνη Ξυλιάτου, στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό και στην Ορούντα.

Oι αστυνομικοί οδήγησαν σήμερα τον 35χρονο ίλαρχο στην Λίμνη Ξυλιάτου. Εκεί όπου αναζητούν την 6χρονη Σιέρα . Οι πυροσβέστες έχουν επιστρατεύσει δύτες και ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή τον βυθό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το CyprusTimes ανακρινόμενος εκ νέου φέρεται να είπε ότι έπνιξε την άτυχη 36χρονη Λίβία Φλορεντίνα Μπουνές από τη Ρουμανία και την 8χρονη κόρη της Έλενα Ναταλία καθώς και την 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ  από τις Φιλιππίνες και ακολούθως τις έβαλε σε βαλίτσες με σκοπό να τις μεταφέρει σε άλλο σημείο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κόκκινης Λίμνης κοντά στο Μιτσερό.

Ο "Ορέστης" αρχικά είχε αρνηθεί πως σκότωσε την Μαρικάρ Βαλντέζ. Το μεσημέρι της Πέμπτης όμως αποκάλυψε πως σκότωσε την άτυχη κοπέλα. Σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ , ο 35χρονος είχε περάσει από το Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου στην Ρεντίνα Θεσσαλονίκης και γνωρίζει πολύ καλά πως γίνονται οι ανακρίσεις. Για το λόγο αυτό ξέρει πώς να απαντά στις πιεστικές ερωτήσεις.

Παράλληλα οι Αρχές ξεσκονίζουν φακέλους με 19 υποθέσεις γυναικών για τις οποίες είχε δηλωθεί εξαφάνιση.