X

Κύπρος: σε παιδί ανήκει η σορός στην βαλίτσα

Δίπλα – δίπλα με τη βαλίτσα όπου βρισκόταν η μητέρα της βρέθηκε η σορός της 8χρονης, που έπεσε κι αυτή θύμα του στρατιωτικού.

Ant1news

Το πρωί της Δευτέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες με το σόναρ και τη ρομποτική κάμερα στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό με στόχο να εντοπιστεί η τρίτη βαλίτσα, που ο καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος φέρεται να τοποθέτησε και να πέταξε στη λίμνη ένα από τα θύματα του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η σορός που εντοπίστηκε μέσα στη βαλίτσα που ανασύρθηκε σήμερα ανήκει σε παιδί.

Πρόκειται πιθανότατα για την 8χρονη κόρη της γυναίκας που είχε επίσης βρεθεί σε βαλίτσα, στην ίδια λίμνη, την περασμένη εβδομάδα.

Οι δύο βαλίτσες με τις σορούς της άτυχης γυναίκας και της κόρης βρίσκονται δεμένες στο μεγάλο κομμάτι τσιμέντου που βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στο βυθό της λίμνης.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα θύματα του 35χρονου που έχουν εντοπιστεί, το παιδί φορούσε ρούχα.

 

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, αναφερόμενος στις έρευνες που διενεργούνται προς εντοπισμό των σορών των θυμάτων, εξήγησε πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας το σύστημα σόναρ είχε σαρώσει ολόκληρη την έκτασης της λίμνης.

Πρόσθεσε ότι στις 5 το πρωί της Κυριακής δόθηκαν τα αποτελέσματα της σάρωσης, επισημαίνοντας ότι ο αναλυτής και χειριστής του σόναρ υπέδειξε κάποια σημεία αναφοράς δίδοντας μάλιστα και προτεραιότητα.

Συνεχίζοντας, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής είπε ότι στο σημείο πρώτης προτεραιότητας με τη χρήση της ρομποτικής κάμερας προσεγγίστηκε, εντοπίστηκε το αντικείμενο, σηματοδοτήθηκε και στη συνέχεια, δύτης καταδύθηκε και ανέσυρε το αντικείμενο, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν μία βαλίτσα, εντός της οποίας υπήρχε μία σορός.