X

Μέγκαν - Χάρι: Η πρώτη εμφάνιση με το βασιλικό μωρό

Ο πρίγκιπας Χάρι και η δούκισσα του Σάσεξ έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον νεογέννητο γιο τους στην αγκαλιά τους.

Ant1news

Λάμποντας από χαρά και με τεράστια χαμόγελα στα πρόσωπά τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση με το νέο μέλος της οικογένειάς τους. 

Κρατώντας το νεογέννητο μωρό, μίλησαν στις κάμερες περιγράφοντας πόσο ευτυχισμένοι είναι μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

To ζευγάρι δεν τήρησε την παράδοση της βασιλικής οικογένειας να δημοσιέυσει φωτογραφίες του μωρού λίγες ώρες μετά τη γέννησή του, αφήνοντας τα Μέσα Ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο να περιμένουν για την πρώτη εμφάνιση του μικρού.

«Είναι μαγικό, είναι πραγματικά φανταστικό. Έχω τα δύο καλύτερα αγόρια στον κόσμο, οπότε είμαι πραγματικά ευτυχισμένη», δήλωσε συγκινημένη η Μέγκαν Μαρκλ, στις πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού. 

Στην ερώτηση αν ο μικρούλης κοιμάται καλά, η δούκισσά του Σάσεξ απάντησε πως είναι πολύ ήρεμος, με τον πρίγκιπα Χάρι να αστειεύεται «αναρωτιέμαι από ποιον ο πήρε!».

«Είναι ένα όνειρο. Είναι ιδιαίτερες αυτές οι μέρες» είπε η Μέγκαν προσθέτοντας πως δεν το έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει.

Ο πρίγκιπας Χάρι σημείωσε πως το να είναι γονιός είναι φανταστικό, παρόλο που είναι μόνο τρεις περίπου μέρες που ο γιος τους έχει έρθει στη ζωή, ενώ δήλωσε πως θα μοιραστούν μαζί του μοναδικές στιγμές καθώς μεγαλώνει.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πώς θα ονομαστεί το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, ωστόσο τα γραφεία στοιχημάτων ως επικρατέστερα ονόματα δίνουν τα James, Alexander, Albert, Philip και Arthur.

Σήμερα, δύο 24ωρα μετά τον τοκετό, αναμένεται να δει η βασίλισσα Ελισάβετ Β' το νέο της δισέγγονο, που γεννήθηκε το πρωί της Δυτέρας, όπως μετέδωσε το βρετανικό πρακτορείο Press Association.

Η 93χρονη μονάρχης μένει εδώ και λίγες ημέρες στον Πύργο του Ουίνδσορ, πολύ κοντά στην αγροικία Φρόγκμορ που διαμένουν ο Χάρι και η Μέγκαν.