X

Βίντεο – σοκ: Μωρό με τη στράτα βγήκε στο δρόμο και το σκότωσε φορτηγό

Η αμέλεια της μητέρας οδήγησε στο τραγικό γεγονός. «Αντάλλαζα γραπτά μηνύματα με την αδελφή μου», είπε 32χρονη. Προσοχή, σκληρές εικόνες!

Ant1news

Τραγική κατάληξη είχε η αμέλεια μιας μητέρας στην Ταϊλάνδη, η οποία ενώ ήταν απασχολημένη με το κινητό της τηλέφωνο το μωρό της βγήκε με την περπατούρα στον δρόμο και παρασύρθηκε από φορτηγό.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που το βρέφος 8 μηνών με την στράτα βγαίνει στο δρόμο και ο οδηγός του βαρύ οχήματος, που δεν κινείται με μεγάλη ταχύτητα, κάνει ελιγμούς να το αποφύγει. χωρίς, δυστυχώς, να τα καταφέρει.

Η 32χρονη μητέρα του είπε στους αστυνομικούς ότι την ώρα που το βρέφος έβγαινε στο δρόμο, εκείνη αντάλλαζε γραπτά μηνύματα με την αδερφή της.

Όπως η ίδια δήλωσε, δεν αντιλήφθηκε ποτέ και πώς κατάφερε το βρέφος να ανοίξει την πόρτα της αυλής, η οποία δεν ήταν καλά κλεισμένη, και βγήκε στο δρόμο.

«Δεν ξέρω πόση ώρα κοιτούσα το τηλέφωνό μου για να στείλω μηνύματα στην αδερφή μου. Αλλά σοκαρίστηκα όταν είδα την περπατούρα να λείπει και την αυλόπορτα ανοιχτή» είπε στους αστυνομικούς.

Το βρέφος έχασε τη ζωή του ακαριαία καθώς υπέστη βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα στο δεξί του πόδι.

Βίντεο: Daily Mail