X

Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο κέντρο της Λευκωσίας

Έφερε τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του. Στοιχεία που “καίνε” τον δράστη έχουν στην κατοχή τους οι Αρχές.

Ant1news

Συναγερμός σήμανε στην Κύπρο τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ένας άνδρας εντοπίστηκε τραυματισμένος στο κέντρο της Λευκωσίας ενώ λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Οι Αρχές  αναζητούν τον δράστη και έχουν στοιχεία που “καίνε" τον δολοφόνο.

Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1 Κύπρου, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν έφτασε πληροφορία στην Αστυνομία για τραυματισμένο άντρα στο κέντρο της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις τρεις τα ξημερώματα έλαβαν πληροφορία πως υπάρχει τραυματισμένο πρόσωπο στην πλατεία Σολωμού στη Λευκωσία.

Οι Αρχές μετέβησαν στο σημείο για εξετάσεις ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα είναι αλλοδαπός άντρας από το Καμερούν, αιτητής πολιτικού ασύλου, ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνεται να φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα μέρη του σώματός του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,οι Αρχές κατέχουν πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη που φαίνεται να είναι Νιγηριανός και καταζητείται. 

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές "ξεσκονίζουν" κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στη γύρω περιοχή για να δουν τη διαδρομή που περπάτησε ο αλλοδαπός άντρας, καθώς φαίνεται να είχε τραυματιστεί σε άλλο σημείο, κοντά στην πλατεία Σολωμού. Έχουν στην κατοχή των ανακριτών της υπόθεσης όπως πληροφορούμαστε, υπάρχει βίντεο που δείχνει καρέ-καρέ τα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα στο κέντρο της Λευκωσίας.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί, στο σημείο βρίσκονται ιατροδικαστές ενώ η Αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προήλθαν τα τραύματα του.