X

Σοκ στη Κύπρο: Ομαδικό βιασμό από 12 άτομα κατήγγειλε 19χρονη

Ενώπιον του δικαστηρίου οι 12 ύποπτοι. Σε εξετάσεις από ιατροδικαστή υπεβλήθη η 19χρονη. Τι έδειξαν τα αποτελέσματα.

Ant1news

Σοκ προκαλεί στην Κύπρο η καταγγελία 19χρονης Βρετανίδας για ομαδικό βιασμό σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα από 12 Ισραηλινούς.  

Σήμερα το πρωί οι δώδεκα ύποπτοι για την υπόθεση βιασμού βρέθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

Η δίκη διεξήχθη, κεκλεισμένων των θυρών,  μετά από αίτημα του δικηγόρου ενός εκ των 12 υπόπτων καθώς όπως ανέφερε ο πελάτης του είναι 15 και μισό σε ηλικία. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον των 12 νεαρών από το Ισραήλ και θεωρούνται ύποπτοι για συνωμοσία προς διάπραξη βιασμού και βιασμού εναντίον της 19χρονης Βρετανίδας.

Η 19χρονης φοιτήτρια, υποβλήθηκε χθες σε εξετάσεις από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, φέρει εκδορές τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια της, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1 Κύπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μερικοί εκ των δώδεκα υπόπτων, παραδέχθηκαν πως ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με την 19χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η νεαρή φέρεται να γνώρισε σε νυχτερινό κέντρο της Αγίας Νάπας τον ένα από τους δώδεκα Ισραηλινούς και να τον ακολούθησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Τότε, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της, μπήκαν στο δωμάτιο άλλοι έντεκα νεαροί οι οποίοι και τη βίασαν, με κάποιους μάλιστα από αυτούς να τραβάνε και βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.