X

Φώτης Ντούλος: η εξαφανισμένη σύζυγος, ο “μεγάλος αδελφός” και η… μυθική εγγύηση (βίντεο)

Τι δηλώνει ο συνήγορος του ομογενή κτηματομεσίτη και ποιο μήνυμα στέλνει στους Έλληνες που τον στηρίζουν.

Ant1news

Της Ντέμυς Καραγιάννη

Η υπόθεση του Φώτη Ντούλου, που βρίσκεται κατηγορούμενος για την δολοφονία της εξαφανισμένης -από τον περασμένο Μάιο- συζύγου του, Τζένιφερ Ντούλος, έχει φέρει στην επιφάνεια όλους τους νέους τρόπους, που χρησιμοποίησαν οι αμερικανικές διωκτικές Αρχές, για να αποδείξουν την ενοχή του.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του, Νορμ Πάτις, που έχει αναλάβει επικεφαλής της πολυμελούς νομικής ομάδας που υπερασπίζεται τον εκατομμυριούχο κτηματομεσίτη, μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα “REAL NEWS”, λέει ότι «πρόκειται για μια καθαρά περιστασιακή υπόθεση. Μια υπόθεση για την οποία  μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι οι κατηγορίες είναι αληθινές, αλλά τα στοιχεία δεν το αποδεικνύουν».

Παρά την σύλληψη του, για τρίτη φορά, με τις Αρχές τελικά να αφήνουν ελεύθερο τον Φώτη Ντούλο, αφού είχε καταβάλει το πόσο των 6 εκατομμυρίων δολαρίων ως εγγύηση, ο Νικ Πάτις τόνισε ότι ο πελάτης του είναι αποφασισμένος να δώσει την μάχη μέχρι τέλους.

 

«Ο Φώτης παραμένει σε καλή υγεία και καλή διάθεση. ‘Έχει αποφασίσει να παλέψει για την αποκάλυψη της αλήθειας και την αποκατάσταση του ονόματός του και στέλνει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι τον υποστηρίζουν στην Ελλάδα», δηλώνει ο Νορμ Πάτις.

Στις 35 σελίδες του κατηγορητηρίου, προκαλεί εντύπωση το πόσο λεπτομερής είναι η καταγραφή των κινήσεων του Ντούλου, από την στιγμή της εξαφάνισης της γυναίκας του, στις 24 Μαΐου 2019. Όλα τα στοιχεία, οι Αρχές τα έχουν αντλήσει από κάμερες ασφαλείας, από κάθε σημείο που μπορεί κανείς να φανταστεί, μέχρι και από κάμερες που υπάρχουν στα κουδούνια των κατοικιών. 

Μέσω ενός συστήματος που δεν απέχει και πολύ από τον «μεγάλο αδελφό», οι Αρχές έχουν καταγράψει κάθε κίνηση τόσο του Φώτη Ντούλου, όσο και της συντρόφου του, Μισέλ Τροκόνις, η οποία επίσης κατηγορείται στην υπόθεση.