X

Τρεις γιατρούς έστειλε στη Βουλή η Αρκαδία

Την προτίμηση τους στους υποψήφιους από τον ιατρικό χώρο, έδειξαν οι Αρκάδες, στέλνοντας στη βουλή αποκλειστικά γιατρούς.

Ant1news

Τρεις εκπροσώπους θα έχει στην επόμενη βουλή ο Νομός Αρκαδίας και θα είναι και οι τρεις γιατροί! Ο Κώστας Ζαχαριάς από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Βλάσης από τη ΝΔ και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΠΑΣΟΚ, κατάφεραν να επικρατήσουν των συνυποψήφιων τους στα ψηφοδέλτια των κομμάτων τους.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο νομό η ΝΔ κατάφερε όχι μόνο να επικρατήσει με 36,13%, αλλά και να αυξήσει τα ποσοστά της από τις προηγούμενες εκλογές του 2012. Ο εκλεκτός των Αρκάδων ψηφοφόρων της ΝΔ, ο κ. Βλάσης εκλέγεται για πρώτη φορά βουλευτής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που αύξησε τα ποσοστά του πάνω από 7% και συγκέντρωσε 30,13%, εκλέγει τον κ. Ζαχαριά, ο οποίος θα πάει στη Βουλή για δεύτερη  φορά.

Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να έχασε μεγάλο μέρος της δύναμης του σε ένα νομό από τον οποίο προέρχονται πολλά ιστορικά στελέχη του  και να περιορίστηκε στο 8,20%, αλλά εξέλεξε βουλευτή τον κ. Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος είναι και η πιο παλιά «καραβάνα», καθώς εκλέγεται για τρίτη φορά.