X

Τον Ιούνιο το μυαλό φεύγει…. διακοπές

Ο Ιούνιος είναι από τους καλύτερους μήνες του χρόνου. Ξέρετε γιατί; Είναι απλό: πρόκειται για τον μήνα, που οι περισσότεροι κανονίζουν τις θερινές διακοπές τους.

Ant1news

Δεν είναι μόνο το ότι είμαστε της τελευταίας στιγμής (αν σκεφτεί κάποιος ότι άλλοι λαοί ξέρουν από τα Χριστούγεννα πού, πόσες μέρες θα ταξιδέψουν το καλοκαίρι και τι ακριβώς θα κάνουν), αλλά στη χώρα μας όλα γίνονται την τελευταία στιγμή.

Περιμένεις να δεις πόσα χρήματα μπορείς να εξοικονομήσεις, πότε ακριβώς ο προϊστάμενός σου θα σε αφήσει να φύγεις, να συνεννοηθείς με τον συνάδελφο, που θα σε αντικαταστήσει… ολόκληρη διαδικασία. Αυτή η διαδικασία, όμως, φέρνει τη χαρά νωρίτερα από τις ίδιες τις διακοπές. 

Η προετοιμασία, ύστερα από τη σκληρή δουλειά όλης της χρονιάς, φέρνει έναν άλλον αέρα στη διάθεση. Ξυπνάς, πας στη δουλειά, επιστρέφεις στο σπίτι και κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά, που πρέπει να κάνεις, υπάρχει στην άκρη του μυαλού σου ο σχεδιασμός των ημερών ξεκούρασης και χαλάρωσης. «Κλέβεις» λίγο χρόνο και χαζεύεις τουριστικούς προορισμούς, ξενοδοχεία και εστιατόρια, επικοινωνείς με εκείνους, που μαζί θα περάσετε τις διακοπές, ανταλλάσσετε απόψεις, ιδέες, διαφωνείτε… Κάνεις βόλτες στα μαγαζιά και προσπαθείς να θυμηθείς, εάν σου κάνει το περυσινό μαγιό, πού έχεις «θαμμένα» πετσέτες, ρακέτες, ψάθες, κουβαδάκια και φτυαράκια… Το μυαλό… πάει… έφυγε… Ήδη κάνει διακοπές. 

Ο Ιούνιος είναι ο καλύτερος μήνας! Έχεις κάτι ευχάριστο να περιμένεις: ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!