X

Πράξη πολιτικής διαμαρτυρίας η εξαφάνιση του αεροσκάφους;

Αναστατωμένος από την καταδίκη του ηγέτη της αντιπολίτευσης της Μαλαισίας ήταν ο πιλότος του μοιραίου Μπόινγκ, κι εκφράζονται υπόνοιες η εξαφάνιση του αεροσκάφους είναι πράξη πολιτικής διαμαρτυρίας.

Ant1news

Το ενδεχόμενο η εξαφάνιση του αεροσκάφους των Μαλαισιανών αερογραμμών να οφείλεται σε μια παράξενη πράξη πολιτικής διαμαρτυρίας εξετάζουν τώρα οι αρχές, καθώς όπως έγινε γνωστό ο πιλότος Ζάχαρι Άχμαντ Σαχ περιγράφεται ως φανατικός πολιτικός ακτιβιστής.

Δημοσίευμα της Κυριακάτικης Daily Mail, αναφέρει ότι ο κυβερνήτης του Boeing 777 ήταν φανατικός υποστηρικτής του ηγέτη της αντιπολίτευσης της Μαλαισίας, Ανβάρ Ιμπραήμ. Μάλιστα λίγες ώρες πριν πετάξει με το μοιραίο αεροσκάφος ήταν παρών σε μια αμφιλεγόμενη δίκη στην οποία ο Ιμπραήμ φυλακίστηκε για πέντε χρόνια, απόφαση που αναστάτωσε πολύ τον κυβερνήτη.

Με δεδομένο ότι ανθρώπινο χέρι απενεργοποίησε τα συστήματα επικοινωνιών του λίγη ώρα αφότου είχε απογειωθεί από την Κουάλα Λουμπούρ, οι έρευνες επικεντρώνονται στο σπίτι του πιλότου, ενώ έρευνα έγινε και στο σπίτι του συγκυβερνήτη του αεροσκάφους, ενώ οι αρχές ανέκριναν και το προσωπικό εδάφους που ασχολήθηκε με την μοιραία πτήση.

Αστυνομική πηγή στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας ανέφερε ότι οι ερευνητές μίλησαν με ορισμένους από το προσωπικό εδάφους για να εξακριβώσουν αν αυτοί γνωρίζουν κάποια λεπτομέρεια που θα μπορούσε να παράσχει πληροφορίες ή ενδείξεις για την τύχη των 239 επιβαινόντων.

Πάντως ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, εκτός από τη λατρεία του για τα Μπόινγκ-όπως φανερώνει ο προσομοιωτής πτήσεων που βρέθηκε στο σπίτι του-και την έντονη πολιτική δράση, είχε κι άλλα ενδιαφέροντα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις οδηγίες για για εξοικονόμηση ενέργειας στη χρήση του κλιματιστικού....