X

Αποστολή αυτοκτονίας το μοιραίο Boeing;

Η αλλαγή πορείας του αεροσκάφους ήταν μια «σκόπιμη πράξη από κάποιον που ήξερε τι έκανε», ανέφερε μια πηγή στην εφημερίδα Telegraph.

Ant1news

Νέα σενάρια σχετικά με την εξαφάνιση του μοιραίου Boeing 777 της Malaysia Airlines έρχονται στο φως, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση των μαλαισιανών αρχών ότι το αεροσκάφος συνετρίβη και ότι όλοι οι επιβαίνοντες είναι νεκροί.

Για αποστολή αυτοκτονίας κάνει λόγο τώρα η Telegraph, η οποία επικαλείται πηγή κοντά στις έρευνες.

Σύμφωνα με τις έρευνες για την εξαφάνιση του Boeing και την περίεργη πορεία του, δεν προκύπτει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, ούτε πυρά που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την αλλαγή στην πορεία της πτήσης, αλλά ούτε και η απενεργοποίηση όλων των συστημάτων επικοινωνίας του είναι ένα πιθανό σενάριο.

Επίσημη πηγή ανέφερε στην Telegraph ότι υπάρχει η εκτίμηση πως «αυτή ήταν σκόπιμη πράξη από κάποιον που βρισκόταν εντός του αεροπλάνου, ο οποίος θα έπρεπε να έχει τις απαραίτητες γνώσεις για αυτή την ενέργεια».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, «οι ερευνητές μελετούν τις διαδικασίες που απαιτούνται για να φθάσει το αεροπλάνο μέχρι το σημείο όπου φαίνεται να συνετρίβη. Τα στοιχεία δείχνουν ότι πέταξε μέχρι εκεί χωρίς να συμβεί κάποιο απρόοπτο».

Ωστόσο, νέα διάσταση στο θρίλερ με το μοιραίο Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών δίνει η αποκάλυψη ότι είναι ακόμη υπό διερεύνηση σήμα προς το αεροσκάφος.