X

Συγκλονιστικό σημείωμα: «Θα ξαναγίνω δάσκαλος στην άλλη ζωή για τους μαθητές μου»

Το σημείωμα αυτό φέρεται να βρέθηκε στο πορτοφόλι του αυτόχειρα καθηγητή των μαθητών που πνίγηκαν στο ναυάγιο της Νοτίου Κορέας.

Ant1news

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο 56χρονος υποδιευθυντής του σχολείου που φοιτούσαν οι μαθητές που επέβαιναν στο πλοίο που βυθίστηκε την περασμένη Τετάρτη ανοιχτά της Νοτίου Κορέας. 

Ωστόσο, το σημείωμα που φέρεται να άφησε ο 56χρονος υποδιευθυντής συγκλονίζει.

«Το να επιβιώσεις μόνο (εσύ) είναι πολύ οδυνηρό όταν άλλοι 200 αγνοούνται. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Εγώ προχώρησα (το θέμα) της εκδρομής. Θα ξαναγίνω δάσκαλος στην άλλη ζωή για τους μαθητές μου, οι σοροί των οποίων δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί», φέρεται να γράφει ο Κανγκ Μιν Κίου σε ένα σημείωμα που βρέθηκε στο πορτοφόλι του.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο Κανγκ Μινγκ Κου, ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ της Πέμπτης, βρέθηκε κρεμασμένος από ένα δέντρο κοντά σε γυμναστήριο στο νησί Τζίντο όπου φιλοξενούνται συγγενείς και φίλοι των επιβατών του μοιραίου πλοίου.

Την ίδια ώρα, ο καπετάνιος του πλοίου συνελήφθη μαζί με άλλα δύο μέλη του πληρώματος. Ο 52χρονος Λι Τζουν Σέοκ, ο οποίος έχει δεχθεί σφοδρές επικρίσεις στη Νότια Κορέα επειδή δεν ζήτησε την εκκένωση του πλοίου, υποστήριξε ότι καθυστέρησε την εκκένωση εξαιτίας της θαλασσοταραχής και της απουσίας σωστικών σκαφών.