X

Φρίκη ξανά στην Ινδία - βίασαν και ανάγκασαν νεαρή να πιει οξύ

Ακόμη ένα φρικιαστικό έγκλημα με θύμα μία 22χρονη έγινε γνωστό σήμερα στη Ινδία.

Ant1news



Τραγικό θάνατο βρήκε μία 22χρονη γυναίκα στην Ινδία, η οποία όπως ανακοινώθηκε από τους αξιωματούχους, βιάστηκε κατ' εξακολούθηση, υποχρεώθηκε να πιει οξύ και στη συνέχεια στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου.

Αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι η αστυνομία του κρατιδίου Ουτάρ Πραντές προσπαθεί να εξακριβώσει την ταυτότητα της σορού της νεαρής γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε το Σάββατο σε ένα χωριό στην περιοχή Μπαρέιλι, όπως δήλωσε η Μανέκα Γκάντι υπουργός αρμόδια για τις υποθέσεις γυναικών και παιδιών.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η 22χρονη βιάστηκε ομαδικά, ενώ πριν την στραγγαλίσουν, την είχαν αναγκάσει να πιει οξύ, το οποίο βρέθηκε στο στομάχι της. Από το οξύ φυσικά είχε παραμορφωθεί και το πρόσωπό της.

Το χωριό αυτό βρίσκεται περίπου 45 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από το χωριό της περιοχής Μπάνταουν, όπου δύο ξαδέλφες, μία 14χρονη και μία 16χρονη, απήχθησαν, βιάστηκαν ομαδικά και δολοφονήθηκαν την προηγούμενη Τρίτη.

Η Γκάντι σημείωσε ότι ερευνούσε την υπόθεση της ακρωτηριασμένης γυναίκας όταν έγινε γνωστό το περιστατικό με τις δύο ξαδέλφες. Η υπουργός επισήμανε ότι και οι δύο υποθέσεις «σπαράζουν την καρδιά». «Έχουμε ζητήσει από την κυβέρνηση του Ουτάρ Πραντές να αναλάβει δράση», τόνισε η Γκάντι, ενώ πρόσθεσε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα δημιουργήσει κέντρα υποδοχής για θύματα βιασμού σε κάθε περιοχή της χώρας, όπου θα παρέχεται ιατρική και νομική βοήθεια.