X

Καθημερινή η φρίκη με τους ομαδικούς βιασμούς στην Ινδία

Σοκάρει η νέα καταγγελία μίας 30χρονης ότι βιάστηκε ομαδικά από τουλάχιστον έξι άνδρες. Κατήγγειλε ότι την ανάγκασαν να πιει ούρα.

Ant1news



Συνεχίζεται η κατακραυγή στην Ινδία για το καθημερινό φαινόμενο της φρίκης των ομαδικών βιασμών που βιώνουν ολοένα και περισσότερες γυναίκες στη χώρα.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, μία 30χρονη γυναίκα κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τουλάχιστον έξι άνδρες, ανάμεσά τους κι ο εν διαστάσει σύζυγός της, σε ένα χωριό της κεντρικής Ινδίας, ενώ υποστήριξε ότι την ανάγκασαν να πιει και ούρα.

Το περιστατικό, το οποίο σύμφωνα με την ίδια συνέβη την περασμένη Τρίτη στην περιοχή Καντούνα του κρατιδίου Μάντια Πραντές, καταγγέλθηκε στην αστυνομία την Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής της περιοχής Μανόζ Σάρμα.

Το θύμα, μητέρα ενός 10χρονου αγοριού, ανέφερε ότι βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της περίπου δύο μήνες εξαιτίας μίας διαφωνίας τους για περιουσιακά ζητήματα. Όπως κατήγγειλε, ο σύζυγός της την κάλεσε στο αγρόκτημά του για να συζητήσουν σχετικά με τη διαφωνία τους, όμως όταν εκείνη έφθασε μία ομάδα ανδρών την χτύπησαν, την βίασαν και την περιέφεραν γυμνή στο χωριό, μπροστά στα μάτια του γιου της.

Μάλιστα, όταν η γυναίκα ζήτησε να πιει νερό, καταγγέλλει ότι οι άνδρες ούρησαν πάνω στο πρόσωπό της και την υποχρέωσαν να πιει τα ούρα, σύμφωνα με την αστυνομία. Όπως είπε ο Σάρμα, οι δράστες κλείδωσαν την γυναίκα μέσα σε ένα δωμάτιο και διασώθηκε από τους γονείς της μερικές μέρες αργότερα, οι οποίοι στη συνέχεια επικοινώνησαν με την αστυνομία.

Ο αστυνομικός επιθεωρητής γνωστοποίησε ότι η αστυνομία συνέλαβε ορισμένους άνδρες και τους ανακρίνει. Σύμφωνα με το κρατικό συμβούλιο ελέγχου εγκλήματος, το 2013 σημειώθηκαν 4.335 βιασμοί στο Μάντια Πραντές - κατά μέσο όρο 12 βιασμοί την ημέρα.