X

Δείτε πως αντέδρασε παρουσιάστρια όταν την πρόσβαλε on air ισλαμιστής (βίντεο)

Σκάσε μη με διακόπτεις είσαι γυναίκα… απαίτησε ο καλεσμένος ισλαμιστής σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ant1news

Η λιβανέζα παρουσιάστρια Ρίμα Καράκι, είναι από τις πλέον διάσημες στη πατρίδα της και παρουσιάζει μια τηλεοπτική εκπομπή στην οποία είχε την ατυχή έμπνευση να καλέσει τον ισλαμιστή Hani al-Seba’i.

Στόχος της παρουσιάστριας ήταν να διερευνήσει το φαινόμενο της εισχώρησης στις τάξεις του ISIS, ακόμα και χριστιανών, ερώτημα που έθεσε στο καλεσμένο της. Εκείνος ξεκίνησε κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στην οποία επέμεινε και όταν η παρουσιάστρια τον διέκοψε θέτοντας του ένα ερώτημα εκείνος αντέδρασε σκαιότατα.

Ο καλεσμένος απαίτησε να μην τον διακόπτει και υποστήριξε πως θα απαντάει όπως θέλει, αναρωτώμενος τι είδους συμπεριφορά είναι αυτή. Η Καράκι του ζήτησε να συνεχίσει αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο της, υπενθυμίζοντας ότι σε αυτό το στούντιο εκείνη κάνει την εκπομπή.

Η αντίδραση του καλεσμένου έγινε χειρότερη και της είπε, «Τελειώσατε; Βουλώστε το για να μπορέσω να μιλήσω». Η Καράκι απάντησε, «Αρκετά, ας διακόψουμε τη συζήτηση» και τότε ήρθε το καλύτερο από τη πλευρά του φιλοξενουμένου της.

«Είναι κατώτερό μου να μου παίρνετε συνέντευξη εσείς, που είστε μια γυναίκα η οποία ...», πρόλαβε να πει, αλλά δεν ακούστηκαν περισσότερα καθώς απτόητη η παρουσιάστρια δεν «μάσησε» και τον έκοψε στον αέρα κλείνοντας τη συνέντευξη με τη φράση, «Είτε υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, είτε η συζήτηση διακόπτεται!».