X

Ινδία: Λίντσαραν άνδρα που κατηγόρησαν ότι αποκεφάλισε 5χρονο αγόρι (βίντεο)

Ο άνδρας φέρεται να αποκεφάλισε το 5χρονο αγοράκι για να το προσφέρει ως θυσία στην ινδουϊστική θεότητα του θανάτου, σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού.

Ant1news



Μέχρι θανάτου λιντσαρίστηκε ένας άνδρας στην Ινδία που κατηγορήθηκε από το εξαγριωμένο πλήθος ότι αποκεφάλισε ένα 5χρονο αγοράκι σε ένα χωριό στα βορειοανατολικά της χώρας, για να το προσφέρει ως θυσία στην ινδουϊστική θεότητα Κάλι, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο πατέρας του αγοριού κατήγγειλε ότι ο Νάνου Μίρντχα, που πιστεύεται ότι επιδιδόταν σε τελετές μαύρης μαγείας, παρέσυρε τον 5χρονο Σανατάν Μπαγκά και στη συνέχεια τον δολοφόνησε σε έναν αυτοσχέδιο βωμό.

«Ο μάγος Νάνου Μίρντχα παρέσυρε τον Σανατάν προσφέροντάς του σοκολάτες. Τον οδήγησε σε έναν ναό όπου τον θυσίασε μπροστά από έναν βωμό», είπε ο πατέρας του παιδιού στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, στο κρατίδιο Άσαμ.


Το άψυχο σώμα του 5χρονου εντοπίστηκε χθες το βράδυ σε μια λίμνη αίματος. Κατόπιν, οι κάτοικοι του χωριού επιτέθηκαν εναντίον του Νάνου Μίρντχα και τον λιντσάρισαν μέχρι θανάτου, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας της επαρχίας Σονιτπούρ.


«Διεξαγάγουμε έρευνα προκειμένου να κατανοήσουμε εάν επρόκειτο για μία ξεκάθαρη υπόθεση άσκησης αποκρυφιστικής πρακτικής ή εάν επρόκειτο για μία προσωπική αντιπαλότητα που οδήγησε στο έγκλημα», ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας.



Βίντεο από το λιντσάρισμα του άνδρα δημοσίευσε η Daily Mail.