X

Έφηβη βιάστηκε για δεύτερη φορά από λάθος της αστυνομίας!

Η 17χρονη κοπέλα χρησιμοποιήθηκε ως «δόλωμα» από την αστυνομία για να συλληφθούν οι δράστες του βιασμού, αλλά έχασαν τα ίχνη της και η κοπέλα ξαναέπεσε θύμα βιασμού.

Ant1news

Μια 17χρονη κοπέλα στην Ινδία έπεσε θύμα βιασμού όταν γνώρισε κάποιον στο Facebook και έκλεισε ραντεβού για να τον συναντήσει. Όταν πήγε στο ραντεβού την περίμεναν δύο άντρες οι οποίοι την βίασαν και μάλιστα κατέγραψαν τον βιασμό και την απείλησαν με δημοσιοποίηση του βίντεο.

Η κοπέλα μετά από τη φρικτή εμπειρία που έζησε πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον βιασμό της. Οι αρχές είχαν την φαεινή ιδέα να την χρησιμοποιήσουν ως «δόλωμα» για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης όμως έχασαν τα ίχνη της με συνέπεια η κοπέλα να απομονωθεί και να πέσει και πάλι θύμα βιασμού! Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα σε ένα κοντινό σιδηροδρομικό σταθμό, αλλά η αστυνομία έχει δεχθεί σφοδρή κριτική για την ανικανότητα της.

«Είναι λάθος να χρησιμοποιείται ένα θύμα και ειδικά ένα ανήλικο θύμα σαν δόλωμα», σημείωσε ο γενικός επιθεωρητής της αστυνομίας Vishwas Patil.

Ο αξιωματικός Vinod Ejjapwar που ηγήθηκε της επιχείρησης έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και θα εξεταστούν οι ευθύνες του στην υπόθεση.