X

Πανικός: “Λαμπάδιασε” αεροπλάνο της Singapore Airlines (βίντεο)

Τρόμος για τους 241 επιβαίνοντες, ενώ ο πιλότος πραγματοποιούσε αναγκαστική προσγείωση.

Ant1news

Πανικός επικράτησε σε αεροσκάφος της Singapore Airlines, με 241 επιβαίνοντες, όταν κατά τη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης έπιασε φωτιά το φτερό.

H συγκεκριμένη πτήση απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Changi με προορισμό το Μιλάνο μεταφέροντας 222 επιβάτες και 19 άτομα πλήρωμα.

Μετά από δύο ώρες στον αέρα, ένα μήνυμα για διαρροή λαδιού στη μηχανή του αεροσκάφους ανάγκασε τον πιλότο να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης, ενώ κατά τη διάρκεια της προσγείωσης το αεροπλάνο, τύπου Boeing, πήρε φωτιά στην δεξιά μηχανή.

Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης ακολούθησαν λεπτά αγωνίας με τους επιβάτες να παρακολουθούν από το εσωτερικό του αεροσκάφους την προσπάθεια των πυροσβεστών να σβήσουν τις φλόγες χρησιμοποιώντας νερό και επιβραδυντικό αφρό.

 

«Ήταν αγωνιώδη αυτά τα πέντε λεπτά. Ήμασταν τόσο κοντά στο θάνατο» έγραψε ένας από τους επιβάτες στον λογαριασμό του στο Facebook ανεβάζοντας ένα βίντεο 49 δευτερολέπτων με τις φλόγες να έχουν καλύψει το φτερό του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις της αεροπορικής εταιρείας και του αεροδρομίου η φωτιά έσβησε μέσα σε λίγα λεπτά και όλοι οι επιβαίνοντες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από το αεροπλάνο.