X

Σοκ: Γυναίκα χτυπά με μανία το μωρό της (βίντεο)

Ο σύζυγός της κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την σύζυγό του και έβαλε κρυφή κάμερα. Αυτό που αντίκρισε δεν το χωρά ανθρώπινος νους...

Ant1news

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι ενός άνδρα από την Ινδία, ο οποίος υποπτευόταν ότι η σύζυγός του δεν φερόταν καλά στον μικρότερο γιο τους. 

Ο άνδρας εγκατέστησε κρυφή κάμερα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους και αυτό που αντίκρισε δεν το χωρά ανθρώπινος νους.

Το σοκαριστικό βίντεο, το οποίο και έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο εξοργισμένος σύζυγος, δείχνει τη γυναίκα να κάθεται αρχικά στο κρεβάτι μαζί με το μικρό αγοράκι. Στη συνέχεια και χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα που θα μπορούσε να εξηγήσει το ξέσπασμά της, ρίχνει μπρούμυτα το μωρό και αρχίζει να το χτυπά δυνατά στο πίσω μέρος του σώματός του.

Το αγοράκι ακίνητο δεν αντιδρά, παρά τα δυνατά χτυπήματα της μητέρας του, γεγονός που δείχνει πως ίσως το παιδί ήταν συνηθισμένο σε τέτοιου είδους συμπεριφορά.

 

Εκείνη συνεχίζει να το χτυπά, σταματώντας μόνο για μια στιγμή για να φτιάξει τα βραχιόλια της, κι έπειτα αρχίζει να ταρακουνά το σώμα του παιδιού.

«Υποψιαζόμουν ότι η γυναίκα μου χτυπούσε τον γιο μου, γι' αυτό έβαλα την κάμερα», είπε στα τοπικά μέσα ο Ινδός, ο οποίος υπέβαλε μάλιστα και επίσημα μήνυση εναντίον της συζύγου του στις αρχές.