X

Χονγκ Κονγκ: Η Disneyland επιστρατεύει Frozen και Iron Man για αύξηση των επισκεπτών

Η Disney ανακοίνωσε ένα πολυετές σχέδιο ανάπτυξης, κόστους 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που περιλαμβάνει νέες θεματικές περιοχές και αξιοθέατα.

Ant1news

Είναι η «παγωμένη» δύναμη των πρωταγωνιστών της "Frozen" ικανή να οδηγήσει τους τουρίστες πίσω, στο μεγαλύτερο Disney resort του κόσμου και να ανανεώσει το ενδιαφέρον τους για την Disneyland του Χονγκ Κονγκ;

Σε μια προσπάθεια να ανανεώσει αυτό το ενδιαφέρον για το εν λόγω Disneyland Resort, το οποίο έχει γνωρίσει μια πρωτόγνωρη πτώση του αριθμού των επισκεπτών, η Disney ανακοίνωσε ένα πολυετές σχέδιο ανάπτυξης, κόστους 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που περιλαμβάνει νέες θεματικές περιοχές, αξιοθέατα και διασκέδαση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πάρκου, κάθε χρόνο, από το 2018 έως και το 2023, θα υπάρχουν νέα αξιοθέατα. Μεταξύ αυτών θα είναι και το θεματικό πάρκο της "Frozen" όπου θα υπάρχουν εγκαταστάσεις εστίασης, διασκέδασης, εμπορικό κέντρο και φυσικά θα κυκλοφορούν ανάμεσα στον κόσμο οι πρωταγωνιστές της πιο δημοφιλούς ταινίας κινουμένων σχεδίων των τελευταίων ετών!

Παράλληλα, στα σχέδια επέκτασης περιλαμβάνεται μια νέα ζώνη με σούπερ ήρωες, μεταξύ των οποίων και ο Iron Man, ο οποίος θα κάνει «πρεμιέρα» και επίσημα στις 11 Ιανουαρίου 2017.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το Χονγκ Κονγκ από ψηλά, παρέα με τον Iron Man, σε μια καθηλωτική βόλτα στον αέρα!