X

Οι απίστευτες σπατάλες του Κιμ Γιονγκ Ουν σε ποτά, τυριά και καφέ!

Ο Κιμ ξόδεψε πάνω από 350.000 ευρώ για οινοπνευματώδη, άλλες 56.000 ευρώ σε ιταλικό τυρί, καθώς και το απίστευτο ποσό των 842.000 ευρώ σε βραζιλιάνικο καφέ!

Ant1news

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται πως είναι διψασμένος όχι μόνο για εξουσία, αλλά και για τα λεγόμενα "σκληρά ποτά" που είναι μάλιστα αμερικανικής προέλευσης!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, το βορειο-κορεατικό καθεστώς έκανε εισαγωγές ύψους 39.000 ευρώ σε βαριά αλκοολούχα ποτά από τον εχθρό του, τις ΗΠΑ, μόνο μέσα στον τελευταίο ένα χρόνο.

Ο Κιμ ξόδεψε επίσης, συνολικά, 320.000 ευρώ και για άλλα οινοπνευματώδη, κυρίως κρασιά και μπύρες, αυτή τη φορά, γερμανικής, ρωσικής και δανέζικης προέλευσης, άλλες 56.000 ευρώ σε ιταλικό τυρί, καθώς και το απίστευτο ποσό των 842.000 ευρώ σε βραζιλιάνικο καφέ!

Παλαιότερα υπήρξαν πληροφορίες ότι ο ίδιος ο Κιμ είχε καταναλώσει μόνος του μέσα σε ένα βράδυ 10 μπουκάλια κρασί Μπορντώ.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που σχεδόν 3 εκατομμύρια συμπατριώτες του μαστίζονται από τη φτώχεια και παλεύουν για να αγοράσουν λίγα τρόφιμα.

Ο μέσος όρος των μισθών στη Βόρεια Κορέα κυμαίνεται από 750 έως 1500 ευρώ, το χρόνο, ενώ σχεδόν το ένα τρίτο των παιδιών υποσιτίζονται!