X

Γιορτή με “πυραυλική επίθεση” στις ΗΠΑ έκανε ο Κιμ Γιονγκ Ουν (βίντεο)

Προκλητικό τρόπο για να γιορτάσει τα γενέθλια του παππού του βρήκε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας.

Ant1news

Την εκδήλωση των γενεθλίων του ιδρυτή της Βόρειας Κορέας γιόρτασε η Πιονγκγιάνγκ χθες, παρουσία του εγγονού του, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση της χώρας, προβλήθηκε βίντεο, το οποίο «έκλεινε» με πυραυλική επίθεση σε διάφορα σημεία των ΗΠΑ, τα οποία στη συνέχεια τυλίγονταν στις φλόγες.

 Η γιορτή έγινε μία μέρα μετά την τεράστια στρατιωτική παρέλαση στην Πιονγκγιάνγκ, επίσης προς τιμήν του Κιμ ΙΙ Σουνγκ και σε αυτήν συμμετείχε χορωδία.

Μετά το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης έπαιξε το βίντεο, στο οποίο υπήρχαν αποσπάσματα από την τελευταία πυραυλική δοκιμή που έκανε η Βόρεια Κορέα, τα οποία συμπληρώνονται από άλλα αποσπάσματα στα οποία φαίνονται πύραυλοι να πετούν στον ουρανό, να περνούν από τον Ειρηνικό και να χτυπούν διάφορους στόχους σε αμερικανικό έδαφος, οι οποίοι τυλίγονται στις φλόγες.

Η Βόρεια Κορέα είχε κάνει επιτυχή δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλων μεσαίο βεληνεκούς.

Οι σχέσεις με τις ΗΠΑ του Τραμπ είναι τεταμένες, με τον Πρόεδρο της Αμερικής να προειδοποιεί τον Κιμ Γιονγκ Ουν να.. «καθίσει φρόνιμα», την ώρα που οι αμερικανικές επεμβάσεις σε Συρία και Αφγανιστάν εκλαμβάνονται και ως έμμεση απειλή προς την Πιονγκγιάνγκ.