X

Βίντεο σοκ: μωρό θηλάζει τη νεκρή μητέρα του!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες. Σπαρακτικές στιγμές σε σιδηροδρομικό σταθμό... Συγκλονίζει το 17 μηνών βρέφος.

Ant1news

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες

Γροθιά στο στομάχι αποτελεί το βίντεο σοκ που φέρνει στο "φως" της δημοσιότητας ρεπορτάζ της Daily Mail.

Ένα βρέφος μόλις 17 μηνών σκουντάει τη μητέρα του, η οποία κείτεται νεκρή στο έδαφος. Χωρίς να καταλαβαίνει ότι εκείνη δεν ανταποκρίνεται, σκύβει και προσπαθεί να θηλάσει.

Η σορός της μητέρας βρέθηκε σε γραμμές τρένου στην επαρχία Damoh της Ινδίας. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία όταν έφθασε αντίκρυσε έκπληκτη το μωρό να κλαίει. "Πλησιάσαμε είδαμε ένα μωρό να κλαίει και να προσπαθεί να θηλάσει. Ξεσπάσαμε σε κλάματα" είπε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.

"Το μωρό έκλαιγε ζητώντας τη μητέρα του, αλλά μη βρίσκοντας ανταπόκριση από αυτή, την κράτησε και άρχισε να τη θηλάζει. Σοκαριστήκαμε, ήταν ένα πολύ λυπηρό γεγονός. Η γυναίκα κείτονταν νεκρή, ενώ το παιδί της καθόταν δίπλα της" είπε ο επικεφαλής της Αστυνομίας Σιδηροδρόμων Nand Ram.

Η τραγική στιγμή καταγράφεται σε βίντεο στην Ινδία, ενώ η νεκροψία θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου της γυναίκας, η οποία αιμορραγούσε. Το άτυχο βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και από εκεί αναμένεται να βρει φροντίδα σε κάποιο ίδρυμα, μέχρι να εντοπιστεί κάποιο μέλος της οικογένειάς του.