X

Φρίκη: Βρήκαν διαμελισμένα πτώματα μέσα σε διαμέρισμα

Τα διαμελισμένα πτώματα βρέθηκαν σε διαμέρισμα σε μια πόλη κοντά στο Τόκιο. Υπό κράτηση ένα άτομο. Τι λέει η αστυνομία.

Ant1news

Η ιαπωνική αστυνομία βρήκε εννιά διαμελισμένα πτώματα, δύο από αυτά αποκεφαλισμένα, σε διαμέρισμα σε μια πόλη κοντά στο Τόκιο, μεταδίδουν ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

H αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνελήφθη ένας Ιάπωνας. Το διαμέρισμα του υπόπτου βρίσκεται στην Ζάμα, μια πόλη λίγο έξω από το Τόκιο και η αστυνομία οδηγήθηκε σε αυτό στο πλαίσιο της έρευνας για την εξαφάνιση μιας 23χρονης νωρίτερα μέσα στο μήνα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι αρχές εντόπισαν πλάνα από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στα οποία εμφανιζόταν η 23χρονη να βαδίζει μαζί με τον συλληφθέντα, που φέρεται ότι είναι ο 27χρονος Τακαχίρο Σιραϊσι. Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι "ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν μέσα σε ένα φορητό ψυγείο σκεπασμένα με άμμο για γάτες".

Ερωτηθείς σχετικά από το Γαλλικό Πρακτορείο και από το Ρόιτερς, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας περιορίστηκε να πει ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες για εννέα διαμελισμένα πτώματα διότι δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε επισήμως.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Jiji, αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων δυο κομμένα κεφάλια μέσα σε φορητά ψυγεία που χρησιμοποιεί κανείς για να κάνει πικνίκ μέσα στο διαμέρισμα.

Οι αρχές επεκτείνουν την έρευνα, ανέφεραν ιαπωνικά ΜΜΕ.