X

“Βρυχάται” ο Κιμ ότι πλησιάζει η ώρα της “τελικής νίκης” απέναντι στις ΗΠΑ (βίντεο)

Ενημερώθηκε για τα ολέθρια πλήγματα που είναι ικανά να προκαλέσουν οι πύραυλοί του, ενώ φέρεται να ζήτησε και την ανάπτυξη βιολογικών όπλων.

Ant1news

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζήτησε από τους επιτελείς του να αναπτύξουν μεγαλύτερη “γκάμα” όπλων, προκειμένου η Πιονγκγιάνγκ να υπερτερεί ολοκληρωτικά έναντι του “εχθρού”, όπως μετέδωσε η βορειοκορεατική τηλεόραση.

Έτσι ενισχύεται το σενάριο που θέλει τον Κιμ να έχει δώσει εντολή για την ανάπτυξη και βιολογικών όπλων, προκειμένου να “εμπλουτίσει” το οπλοστάσιό του.

Σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, ο Κιμ Γιονγκ Ουν ενημερώθηκε σχετικά με την πυραυλική ισχύ της Βορείου Κορέας.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν σε νοτιοκορεατικά μέσα ενημέρωσης, οι πύραυλοι Pukgusong είναι ικανοί να πλήξουν μεγάλα τμήματα της αμερικανικής επικράτειας, ο Hwasong-12 στοχεύει ολόκληρο τον Ειρηνικό, ο Hwasong-14 είναι έτοιμος να πλήξει με βόμβα υδρογόνου την καρδιά των ΗΠΑ, ενώ ο διηπειρωτικός πύραυλος Hwasong-15 μπορεί να προκαλέσει πυρηνικό όλεθρο στην Αμερική.

 

Ντένις Ρόντμαν: κανείς δεν έχει το δάχτυλο στο κουμπί για τα πυρηνικά όπλα

Οι εκατέρωθεν απειλές μεταξύ Βόρειας Κορέας και ΗΠΑ είναι απλώς για το …θεαθήναι και «κανείς δεν έχει το δάχτυλο στο κουμπί» για τα πυρηνικά όπλα, υποστηρίζει ο Αμερικανός πρώην μπασκετμπολίστας, Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος δηλώνει φίλος τόσο του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-Ουν, όσο και του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ρόντμαν παραχώρησε συνέντευξη στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, από το Πεκίνο όπου βρίσκεται, αναμένοντας ειδική άδεια για να μεταβεί για μια ακόμη φορά στην Πιονγκγιάνγκ.

Ο εκκεντρικός πρώην άσος των Chicago Bulls δήλωσε ότι ελπίζει «να αποκλιμακώσει την ένταση» μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας, οι ηγέτες των οποίων ανταλλάσσουν απειλές για κήρυξη πολέμου.