X

Αγόρι 3 ετών βρέθηκε κλειδωμένο στο σπίτι με τους νεκρούς παππούδες του (βίντεο)

Θλίψη προκαλεί η ιστορία ενός μικρού παιδιού που βρέθηκε μόνο του με τους νεκρούς παππούδες του.

Ant1news

Μαζί με τα άψυχα σώματα του παππού και της γιαγιάς του βρέθηκε κλειδωμένο στο σπίτι τους ένα αγοράκι 3 ετών, από τους αστυνομικούς οι οποίοι έσπασαν την πόρτα για να μπουν μέσα, μετά από αναφορές γειτόνων ότι είχαν για μέρες να δουν το ηλικιωμένο ζευγάρι.

Οι γονείς του παιδιού, από την Ταϊβάν, ζουν μακριά και το μικρό έμενε μαζί με τους παππούδες του. Οι 60χρονοι παππούδες εργάζονταν ως πωλητές φαγητού στους δρόμους.

Όταν οι πελάτες τους διαπίστωσαν ότι δεν είχαν εμφανιστεί στη δουλειά τους για τρεις μέρες, ενημέρωσαν τους συγγενείς τους κι έτσι οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, έσπασαν την πόρτα και βρήκαν το αγοράκι να κλαίει, φωνάζοντας τον παππού και τη γιαγιά του.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το παιδί είχε να φάει τουλάχιστον δύο μέρες.

Οι δύο ενήλικες είχαν πεθάνει 48ώρες νωρίτερα, με διαφορά λίγων λεπτών ο ένας με τον άλλον, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι γονείς του ενημερώθηκαν και επέστρεψαν αμέσως στην πόλη.

Η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε από τις Αρχές, όπως και η περίπτωση δηλητηρίασης με μονοξείδιο του άνθρακα.

Όπως έγινε γνωστό, ο παππούς είχε υποβληθεί σε επέμβαση για όγκο εγκεφάλου πριν από δέκα χρόνια και η γιαγιά αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά της.

Αυτό που ερευνάται είναι να κατέρρευσε ο σύζυγος και να πανικοβλήθηκε η γυναίκα του, με αποτέλεσμα να πάθει ανακοπή, καθώς βρέθηκε με το τηλέφωνο στο χέρι, κάτι που εκλαμβάνεται ως κίνησή της για να καλέσει σε βοήθεια.