X

Ζούσε με τα πτώματα του συζύγου και της κόρης της ελπίζοντας να αναστηθούν!

Η γυναίκα, η οποία είχε σκορπίσει κόκκους καφέ και αρώματα γύρω από τα πτώματα, υποστηρίζει ότι άκουγε φωνές που της έλεγαν όταν εάν περιποιηθεί τους νεκρούς, εκείνοι θα αναστηθούν!

Ant1news

Με τα πτώματα της κόρης και του συζύγου της, μέσα στο σπίτι της, ζούσε για πάνω από δύο χρόνια μια γυναίκα, η οποία ήλπιζε ότι θα αναστηθούν!

Η περίεργη αυτή υπόθεση ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας όταν ο γιατρός της οικογένειας επισκέφθηκε το σπίτι τους, λίγο έξω από την Τζακάρτα της Ινδονησίας.

Όταν η 77χρονη γυναίκα τον αντίκρυσε, δεν του επέτρεψε να εισέλθει στο σπίτι. Η περίεργη αυτή συμπεριφορά της Νενένγκ Χατιτζά τον έβαλε σε υποψίες και έτσι αποφάσισε να ενημερώσει τις Αρχές. Άνδρες της αστυνομίας έφθασαν στην οικία της έχοντας ένταλμα για έρευνα και έτσι κατάφεραν να μπουν στο χώρο, όπου ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα.

Ο 85χρονος σύζυγος της γυναίκας βρισκόταν εκεί νεκρός για περίπου δύο μήνες, ενώ η 50χρονη κόρη τους ήταν επίσης νεκρή, δίπλα του, από το 2016!

Η γυναίκα, η οποία είχε σκορπίσει κόκκους καφέ και αρώματα γύρω από τα πτώματα, ώστε να περιορίζεται η κακοσμία από την αποσύνθεση των πτωμάτων, υποστηρίζει ότι άκουγε φωνές που της έλεγαν όταν εάν περιποιηθεί τους νεκρούς, εκείνοι θα αναστηθούν! Η Χατιτζά, που ζει στο σπίτι αυτό με τα δύο άλλα παιδιά της, δήλωσε ότι ο σύζυγός της και η κόρης της πέθαναν από μια ασθένεια, όμως αποφάσισε να μην τους αποτεφρώσει.