X

Έβαλαν για “μαξιλάρι” σε ασθενή το ακρωτηριασμένο του πόδι (φωτό)

Σοκ, οργή και ερωτηματικά προκαλεί ένα βίντεο από νοσοκομείο που δείχνει το ακρωτηριασμένο πόδι ασθενούς να χρησιμοποιείται ως… μαξιλάρι ύστερα από επέμβαση.

Ant1news

Σοκ, οργή, αλλά και πολλά ερωτηματικά προκαλεί ένα βίντεο από νοσοκομείο που δείχνει το ακρωτηριασμένο πόδι ασθενούς να χρησιμοποιείται ως «μαξιλάρι», μετά την επέμβαση.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα ΑΝΙ, το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε νοσοκομείο της Ουτάρ Πραντές της Ινδίας, στο οποίο μεταφέρθηκε ένας άνδρας ύστερα από σοβαρό τροχαίο και οι γιατροί αναγκάστηκαν με του ακρωτηριάσουν το αριστερό του πόδι.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με το βίντεο, που δείχνει τον ασθενή ξαπλωμένο σε φορείο με το κομμένο άκρο του κάτω από το κεφάλι του, ο διευθυντής του νοσοκομείου ισχυρίστηκε ότι το πόδι τοποθετήθηκε στο κεφάλι του ασθενούς από συγγενείς του και ότι το προσωπικό του νοσοκομείου το μετακίνησε.

Τους ισχυρισμούς του διευθυντή όμως διέψευσε ο γαμπρός του ασθενούς: «Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο, βρήκαμε το ακρωτηριασμένο πόδι του κάτω από το κεφάλι του. Ρωτήσαμε για αυτό και δεν πήραμε απάντηση. Ρωτούσαμε συνέχεια γιατί δεν του έδιναν ένα μαξιλάρι και κανένας γιατρός δεν μας άκουγε, οπότε πήραμε το πόδι και το βάλαμε στην άκρη», δήλωσε ο Τζανάκι Πράσαντ.

Η έρευνα για το συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ σε διαθεσιμότητα τέθηκαν τρία μέλη του προσωπικού.