X

Η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν “έκλεψε” την παράσταση στο Πεκίνο

Γοητευτική, ευγενής, αλλά και κομψή η «πρώτη κυρία» της Βόρειας Κορέας, υποχρέωσε τους Κινέζους σε διθυραμβικά σχόλια.

Ant1news

Η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν, Ρι Σολ Τζου, ενθουσίασε τους Κινέζους, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, η οποία βέβαια κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι χθες.

Τα ΜΜΕ της Κίνας, ασχολούνται με την γοητευτική της συμπεριφορά, τους τρόπους της, αλλά και για την κομψότητα της, αν και προερχόμενη από μια χώρα που είναι τσακωμένη…. με τη μόδα.

Η νεαρή σύζυγος του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, και μητέρα των τριών παιδιών τους  εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές με τουλάχιστον τρία διαφορετικά ταγέρ, κατά τη διήμερη επίσκεψη των Κιμ στο Πεκίνο.

Το ταξίδι, το οποίο διεξήχθη κάτω από μυστικότητα, ήταν η πρώτη εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν στο εξωτερικό από τότε που ανέλαβε καθήκοντα αφότου διαδέχθηκε τον πατέρα του το 2011.

 

 

Πολλοί κινέζοι χρήστες του Weibo, του Twitter της Κίνας, έσπευσαν να αξιολογήσουν την εμφάνιση της Ρι με πολλούς να συγκρίνουν το στυλ της με την Πένγκ Λιγιουάν, την  «πρώτη κυρία» της Κίνας. Παρ 'όλα αυτά, οι λογοκριτές διέγραψαν όλες τις σχετικές συζητήσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Η Ρι υπήρξε, και παραμένει, μια αινιγματική φιγούρα στη Βορειοκορεατική σκηνή. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανακοίνωσε επίσημα τον γάμο τους το 2012, και ήταν η πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της Βόρειας Κορέας, που μια «πρώτη κυρία» ήρθε στο προσκήνιο.