X

Σκότωσαν στο ξύλο 65χρονη που έδωσε σοκολάτες σε παιδιά (βίντεο)

Άγρια επίθεση στη γυναίκα και την οικογένειά της από πλήθος χωρικών. Πολύ ΣΚΛΗΡΕΣ εικόνες.

Ant1news

Μία γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ενώ η οικογένειά της δέχθηκε επίθεση όταν τους θεωρήθηκε ότι θα άρπαζε παιδιά στα οποία έδωσαν σοκολάτες.

Το περιστατικό έγινε στην Ινδία, όπου πρόσφατα έχουν σημειωθεί σεξουαλικές επιθέσεις και δολοφονίες παιδιών.

Η νεκρή ήταν μία 65χρονη, ενώ οι συγγενείς της, που λιντσαρίστηκαν ήταν 52, 33 και 34 ετών και είχαν πάει οικογενειακές διακοπές στην πόλη.

Η οικογένεια των θυμάτων σταμάτησε να ζητήσει οδηγίες από μια γιαγιά που καθόταν με τα εγγόνια της και η γυναίκα άρχισε να μοιράζει σοκολάτες στα μικρά.

Η γιαγιά άρχισε να φωνάζει ότι θα αρπάξουν τα παιδιά και αμέσως συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, που άρχισε να φωνάζει και να ρωτά την οικογένεια, που προσπάθησε να διαφύγει προς το αυτοκίνητό της, όμως ο κόσμος τους κυνήγησε πετώντας του πέτρες.

 

 

Τελικά τους έπιασαν και άρχισαν να τους χτυπούν με μανία.

Λέγεται ότι τα μέλη της οικογένειας έβγαλαν μέχρι και τα διαβατήριά τους, για να πείσουν τους χωρικούς ότι δεν είναι κακοποιοί.

 

Συνολικά 43 άτομα συνελήφθησαν για συνεργεία στην ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, υπάρχουν ολοένα και περισσότερες ανάλογες αναφορές τις τελευταίες μέρες, παρά το ότι επιχειρούν να ενημερώσουν τον κόσμο να μην πιστεύει ό,τι ακούει και να ενημερώνει τις Αρχές αν κάτι ύποπτο πέφτει στην αντίληψή του.