X

Βίντεο σοκ: γυναίκα βγάζει από σωλήνα νεογέννητο βρέφος!

Το μωρό είχε τυλιγμένο στον λαιμό του τον ομφάλιο λώρο! Καρέ καρέ η δραματική επιχείρηση για τη διάσωσή του...

Ant1news

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο που είδε το «φως» της δημοσιότητας και δείχνει τη δραματική διάσωση ενός νεογέννητου μωρού, το οποίο βρέθηκε σε σωλήνα αποχέτευσης.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Chennai της Ινδίας όταν ένας πλανόδιος πωλητής άκουσε το κλάμα του βρέφους και νομίζοντας πως έχει εγκλωβιστεί κάποιο γατάκι ειδοποίησε μια κάτοικο της γειτονιάς.

Εκείνη ακολούθησε το κλάμα, το οποίο την οδήγησε σε μια σωλήνα νερού. Όταν έσκυψε και κοίταξε στην αποχέτευση, σοκαρισμένη ανακάλυψε ότι εκεί βρισκόταν ένα νεογέννητο, το οποίο είχε μάλιστα τυλιγμένο στο λαιμό του τον ομφάλιο λώρο.

Η ίδια δήλωσε στα τοπικά Μέσα: «Αντέδρασα άμεσα, ήταν αυθόρμητο. Πολλοί κάθονταν γύρω από το σημείο και κοίταζαν. Εγώ κοίταξα μέσα στην αποχέτευση και είδα μέσα το παιδί. Στενοχωρήθηκα που το είδα έτσι εγκαταλελειμμένο. Φαίνεται ότι ο άνθρωπος που το παράτησε, το έσπρωξε επίτηδες τόσο βαθιά για να μην φαίνεται από έξω. Δεν νομίζω ότι ένιωθε κάτι για το μωρό, γιατί ο ομφάλιος λώρος φαίνεται να ήταν τυλιγμένος γύρω από τον λαιμό του με τέτοιον τρόπο ώστε να το σκοτώσει σιγά σιγά».

Σύμφωνα με τη Mirror, το νεογέννητο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικό πρόβλημα.