X

Σοκάρει ο ομαδικός βιασμός 4χρονης ασθενούς σε νοσοκομείο

Ένας νοσοκόμος και άλλοι τέσσερις άνδρες «ξέσπασαν» τα αρρωστημένα τους ένστικτα στο κορμάκι του μικρού κοριτσιού. Η ανατριχιαστική εξομολόγηση στην γιαγιά της.

Ant1news

Τον απόλυτο εφιάλτη και την διαστροφή βίωσε ένα κοριτσάκι μόλις τεσσάρων ετών κατά την διάρκεια της νοσηλείας της σε νοσοκομείο της Ινδίας.

Η 4χρονη έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από έναν βοηθό νοσοκόμου και άλλα τέσσερα άτομα.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ σε νοσοκομειακή μονάδα κοντά στην πρωτεύουσα της επαρχίας Uttar Pradesh, Lucknow. Η πράξη των πέντε αντρών αποκαλύφθηκε όταν την επομένη, την Κυριακή το πρωί, το μικρό κορίτσι εξομολογήθηκε στην γιαγιά της όσα είχε ζήσει το προηγούμενο βράδυ.

Το κοριτσάκι νοσηλευόταν για τέσσερις ημέρες λόγω ενός προβλήματος υγείας. Όταν έμεινε για λίγη ώρα μόνο, ο βοηθός νοσοκόμου και άλλοι τέσσερις άντρες, βρήκαν την ευκαιρία να ξεσπάσουν τα αρρωστημένα ένστικτά τους στο κορμάκι του παιδιού.

Η Αστυνομία προχώρησε αμέσως στη σύλληψη ενός άντρα, ενώ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους άλλους τέσσερις.

Παράλληλα, συγκεντρώνεται υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου, το οποίο βρίσκεται 220 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης.

Η νέα υπόθεση βιασμού φέρνει εκ νέου στην επιφάνεια το σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ασία, καθώς οι βιασμοί αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, ακόμη και σε δημόσιους χώρους.