X

Σοκ: Τον έδεσε σε δέντρο, του έκοψε τα γεννητικά όργανα και τα έδωσε σε σκύλο να τα φάει! (εικόνες)

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει στην Ινδία ένα περιστατικό αυτοδικίας. Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Ant1news

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει στην Ινδία ένα περιστατικό ευνουχισμού, όπου μια γυναίκα έδεσε σε δέντρο έναν άνδρα, που την παρενοχλούσε σεξουαλικά και του έκοψε τα γεννητικά όργανα, δίνοντάς τα σε ένα σκύλο να τα φάει.

Το ανατριχιαστικό συμβάν έγινε την Τρίτη σε προάστιο του Μουμπάι. Ο 27χρονος ζητούσε τα τελευταία δύο χρόνια επίμονα «σεξουαλικές χάρες» από την 47χρονη γειτόνισσά του, η οποία ήταν παντρεμένη με 2 παιδιά.

Ο 27χρονος είχε πει μάλιστα στον άνδρα της ότι την είχε ερωτευτεί προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στο ζευγάρι.

Εκείνη απέφευγε τον νεαρό και κάποια στιγμή ζήτησε τη βοήθεια δύο νεαρών από τη γειτονιά για να τον παρασύρει σ’ ένα απόμερο μέρος, όπου τον έδεσαν σ’ ένα δέντρο και του απέκοψαν τα γεννητικά του όργανα, δίνοντάς τα σ' ένα αδέσποτο σκύλο για να τα φάει...

 

Στη συνέχεια η 47χρονη γυναίκα μετέφερε τον 27χρονο σε νοσοκομείο, για να μην πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την ίδια και τους συνεργούς της με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας. Η 47χρονη ομολόγησε την πράξη της, ενώ η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομά της.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο Τουσάρ Πουτζάρε υπεβλήθη σε επέμβαση και τώρα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, αλλά η οικογένειά του έχει πάθει σοκ.