X

Σοκ: Σκότωσε τη μάνα του, την τεμάχισε και ήπιε το αίμα της

Ανατριχιαστική περιγραφή του φονικού από αυτόπτη μάρτυρα.

Ant1news

Μια είδηση που έρχεται από το χωριό Ραμακατσάρ στην Ινδία προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό.

Ένας 27χρονος σκότωσε την μητέρα του, την τεμάχισε και ήπιε το αίμα της για να την εκδικηθεί.

Μετά το πρωτοφανές έγκλημα, ο δράστης κατάφερε να διαφύγει και οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Ο καταζητούμενος ονομάζεται Dilip Yadav και από τα τοπικά ΜΜΕ χαρακτηρίζεται ως «βρυκόλακας κανίβαλος». Μια γυναίκα που παρακολούθησε το φονικό, περιέγραψε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στους αστυνομικούς. «Έτρεμα από φόβο και κρύφτηκα πίσω από έναν τοίχο την ώρα της κτηνωδίας», ανέφερε σοκαρισμένη η Samiran Yadav. Όπως είπε, άκουσε περίεργους θορύβους και πήγε να δει τι συμβαίνει.

Πλησιάζοντας αντίκρισε τον 27χρονο να χτυπά με τσεκούρι τη μητέρα του, στο κεφάλι, το λαιμό και τα στήθη και το αίμα που έρεε από τις πληγές της το έπινε. Στη συνέχεια μετέφερε τη σορό της μέσα στο σπίτι, όπου την τεμάχισε σε μικρά κομμάτια, τα οποία πέταξε στη φωτιά. Έντρομη η αυτόπτης μάρτυρας επέστρεψε σπίτι της χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, καθώς φοβόταν για τη ζωή της. Λίγα 24ωρα αργότερα όμως πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό.

Ο 27χρονος κατηγορούσε τη μητέρα του πως του κατέστρεψε το γάμο, την αποκαλούσε μάγισσα και υποστήριζε ότι σκότωσε τον πατέρα και τον αδερφό του. Οι γείτονες του που κατέθεσαν στην Αστυνομία τον περιέγραψαν ως άνθρωπο που επηρεάζεται από τη μαγεία και μιλά συχνά για ανθρωποθυσίες.