X

Η νέα γενιά του «θηριώδους» Escalade από την Cadillac

Με έναν 6,2 λίτρων V8 κινητήρα που θα αποδίδει 420 ίππους και 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο έρχεται η νέα γενιά του «θηριώδους» Escalade, που θα παρουσιάσει η Cadillac την άνοιξη του 2014.

Ant1news



Τη νέα γενιά του «θηριώδους» Escalade επιβεβαίωσε ότι θα λανσάρει την άνοιξη του 2014 η Cadillac.

Το νέο SUV της Cadillac θα περιλαμβάνει τρεις σειρές καθισμάτων, υπερπλούσιο εξοπλισμό και έναν 6,2 λίτρων V8 κινητήρα που θα αποδίδει 420 ίππους και 623 Nm ροπής και το οποίο θα συνδυάζεται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το νέο Escalade στο μπροστινό μέρος θα φέρει το γνωστό χαρακτηριστικό της μάρκας με την μεγάλη γρίλια, ενώ τεχνολογίας LED θα είναι τα ανασχεδιασμένα φώτα. Το αμάξωμα του Escalade θα χαρακτηρίζεται από έντονες «τετραγωνισμένες» γραμμές κάνοντας το ακόμα πιο επιβλητικό, ενώ θα «κάθεται» πάνω σε 20άρες ζάντες αλουμινίου.

Στο εσωτερικό του Escalade η καλύτερη ποιότητα στα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί κάνουν τις αλλαγές αξιοπρόσεκτες, ενώ έντονη θα είναι η παρουσία δέρματος και ξύλου στις πλουσιότερες εκδόσεις.

Τα «κλιματιζόμενα» καθίσματα που θα διαθέτει μπροστά και πίσω θα κάνουν τον οδηγό κα τους συνεπιβάτες να νοιώθουν άνετα σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ η τρίτη σειρά καθισμάτων που διαθέτει το Escalade θα είναι πλήρως αναδιπλούμενη.