X

Επικοινωνεί με την σύζυγό του ο Σουμάχερ

Σύμφωνα με την Bild, ο Σουμάχερ κατά τη διάρκεια των πολλών μηνών που πέρασε σε κώμα, έχει χάσει πάνω από 20 κιλά. Η εθνική Γερμανίας αφιέρωσε τη νίκης της στον Σούμι.

Ant1news

Τα πρώτα ενθαρρυντικά νέα για την πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα, καθώς έγινε γνωστό ότι ο θρύλος της Formula 1 ξύπνησε από το κώμα. 

Η εκπρόσωπος της οικογένειάς του ανακοίνωσε ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει βγει από το κώμα και έχει μεταφερθεί από την Γκρενόμπλ, όπου νοσηλευόταν, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λοζάνης, ενώ η γερμανική εφημερίδα «Bild» ανέφερε ότι ο Σουμάχερ έχει πλέον ανοίξει τα μάτια του και είναι σε θέση να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του Κορίνα και τα παιδιά τους.

Σύμφωνα επίσης με την Bild, ο Σουμάχερ κατά τη διάρκεια των πολλών μηνών που πέρασε σε κώμα, έχει χάσει πάνω από 20 κιλά, με αποτέλεσμα σήμερα να ζυγίζει μόνο 55 κιλά, ενώ το ύψος του είναι 1,74 εκ.

Η φυσιοθεραπεία για την αναζωογόνηση των μυών και της σωματικής διάπλασης έχει πάντως ήδη ξεκινήσει στην Γκρενόμπλ, αναφέρει το ρεπορτάζ. 

Ποντόλσκι: «Αφιερωμένο στον Σουμάχερ»

Για τον Μίκαελ Σουμάχερ είχαν πει ότι θα αγωνίζονταν στην Βραζιλία οι παίκτες της Γερμανίας, κάτι που τελικά το έκαναν πράξη όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Λούκας Ποντόλσκι.

«Φυσικά και μας έχει βοηθήσει αυτή η είδηση. Όταν ακούς αυτά τα νέα για έναν τόσο καλό σου φίλο πάντα σε βοηθάει και λειτουργεί σαν μία μικρή τόνωση. Είμαι πολύ χαρούμενος από τότε που έμαθα τα ευχάριστα νέα. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτόν. Είναι πολύ καλός μου φίλος, ένας πολύ καλός άνθρωπος και τρελαίνεται για το ποδόσφαιρο. Μπορεί να είδε το παιχνίδι ή να έμαθε το αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά ο Ποντόλσκι.

Τέλος, ο Ποντόλσκι τόνισε ότι σε περίπτωση που η Γερμανία κατακτήσει το τρόπαιο, αυτό θα είναι αφιερωμένο στον Σουμάχερ τονίζοντας: «Φυσικά, εάν πάρουμε το τρόπαιο θα είναι αφιερωμένο σε έναν πολύ καλό μου φίλο».