X

Η πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα Harley Davidson

Τα αποκαλυπτήρια της πρώτης ηλεκτρικής μοτοσικλέτας της έκανε η θρυλική Harley Davidson.

Ant1news

LiveWire ονομάζεται η πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα που παρουσίασε η Harley Davidson και θα παρουσιαστεί σε 30 πόλεις των ΗΠΑ μέχρι το τέλος του χρόνου. Το 2015 θα έρθει για test drive και στην Ευρώπη…

Ο πρώτος αντιπρόεδρος της Harley Davidson, Μαρκ-Χανς Ρίτσερ, έκανε τα αποκαλυπτήρια της ηλεκτρικής μοτοσικλέτας στο Μανχάταν, όπου οι αρκετοί είδαν με περιέργεια την καινοτομία της εταιρείας. Για «ανάγκη προσαρμογής» στις συνθήκες της εποχής μιλούσαν ορισμένοι, για «ιεροσυλία» έκαναν λόγο άλλοι.

«Όταν την κοιτάς, όταν την ακούς, μπορεί να σου φαίνεται διαφορετική. Αλλά συνειδητοποιείς, επίσης, πως ταιριάζει με το brand της εταιρείας, καθώς έχει ξεχωριστό χαρακτήρα. Αυτό είναι και το χαρακτηριστικό των μοτοσικλετών της Harley Davidson, είτε είναι ηλεκτρικές είτε όχι», δήλωσε ο Ρίτσερ.

Πρέπει να σημειωθεί πως για την ώρα η ηλεκτρική Harley Davidson δεν είναι διαθέσιμη προς πώληση. Η περιοδεία της γίνεται στο πλαίσιο αξιολόγησης των προσδοκιών που έχουν οι φίλοι της Harley από ένα τέτοιο μοντέλο.