X

Στα βήματα του πατέρα του ο Σουμάχερ τζούνιορ

Τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή έχει βάλει ως στόχο ο μικρός Μικ Σουμάχερ, δείχνοντας ότι βαδίζει στα χνάρια του διάσημου πατέρα του, Μίχαελ.

Ant1news



Ο 15χρονος Μικ Σουμάχερ αναδείχθηκε δεύτερος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καρτ στην κατηγορία KF Junior και εμφανίστηκε αποφασισμένος να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο πατέρας του.

Ο γιος του Μίχαελ Σουμάχερ, που έτρεξε στο πρωτάθλημα καρτ με διαφορετικά ονόματα (ως Μικ Μπετς, πατρικό της μητέρας του και Μικ Τζούνιορ), δήλωσε περήφανος για την κατάληψη της 2ης θέσης, υπογράμμισε, όμως, ότι στόχος του είναι ο τίτλος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

«Είμαι περήφανος για το αποτέλεσμά μου, αλλά στόχος μου είναι να γίνω Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Είμαι μόνο στην αρχή της καριέρας μου», τόνισε σχετικά ο νεαρός πιλότος και έδειξε τις… ορέξεις του για το μέλλον.



Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του, Μίχαελ Σουμάχερ, βγήκε από το νοσοκομείο πριν από περίπου δύο εβδομάδες και συνεχίζει την αποθεραπεία στο σπίτι του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ενώ έκανε σκι πέρυσι τον χειμώνα.