X

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του Μπιανσί

Ολοκληρώθηκε η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε ο Ζιλ Μπιανσί μετά το ατύχημα του χθές στην πίστα Σουζούκα της Ιαπωνίας. Ο πιλότος της F 1 αναπνέει πλέον μόνος του, χωρίς μηχανική υποστήριξη

Ant1news

Ενθαρρυντικά είναι τα τελευταία νέα από την κατάσταση της υγείας του Ζιλ Μπιανσί και οι γιατροί περιμένουν να παρέλθει το πρώτο κρίσιμο 24ωρο, για να αξιολογήσουν την κατάσταση της υγείας του 25χρονου πιλότου της Formula 1.

Ο πιλότος της Marussia μεταφέρθηκε σε θάλαμο της εντατικής στο νοσοκομείο  Mia General Hospital, όπου πραγματοποιήθηκε η λεπτή εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε μετά το χτεσινό ατύχημα στο Ιαπωνικό γκραν πρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από  τον Γαλλικό τύπο ο άτυχος πιλότος αναπνέει πλέον μόνος του χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Ο πατέρας του, Φιλίπ Μπιανσί, σε δηλώσεις του σε Γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό, χαρακτήρισε κρίσιμη την κατάσταση του γιού του και γνωστοποίησε πως έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας στην Ιαπωνία , διακόπηκε χθές μετά το ατύχημα που συνέβη, όταν το μονοθέσιο που οδηγούσε ο Γάλλος πιλότος, βγήκε εκτός πίστας λόγω βροχής και συγκρούστηκε με γερανό που είχε εισέλθει στην πίστα για να παραλάβει το μονοθέσιο του Άντριαν Σούτιλ.

Νικητής στον αγώνα που διακόπηκε ανακηρύχθηκε ο Λιουίς Χάμιλτον.