X

Συγκλονίζει ο πατέρας του Μπιανκί

Ανατριχιαστικός είναι ο πατέρας του γάλλου πιλότου της  Marussia, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά το ατύχημα που είχε στη Σουζούκα.

Ant1news

Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο η καρδιά τους παγώνει. Οι γονείς του Ζιλ Μπιανκί ζούνε ώρες ανείπωτης αγωνίας, περιμένοντας νέα από την κατάσταση της υγείας του παιδιού τους.

Ο πατέρας, Φιλίπ, του Γάλλου πιλότου της Marussia, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια του ιαπωνικού γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα, μίλησε στην ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» και περιέγραψε τη εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση:


«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, θα μπορούσα να πω απελπιστική. Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο ξέρουμε ότι μπορεί να είναι από το νοσοκομείο για να μας πουν ότι ο Ζιλ έχει πεθάνει», δήλωσε σχετικά ο Φιλίπ Μπιανκί, ο οποίος προσπαθεί να βρει τη δύναμη και το κουράγιο για να συνεχίσει να ελπίζει:

«Είμαι σίγουρος ότι δεν θα τα παρατήσει. Θα δώσει τη μάχη και θα την κερδίσει. Είμαι σίγουρος για αυτό. Το πιστεύω. Ο Ζιλ είναι πολύ δυνατό παιδί. Του μιλάω και ξέρω πως με ακούει. Οι γιατροί μας είπανε ότι ήδη είναι ένα θαύμα που επέζησε μετά από μια τέτοια σύγκρουση.

Κανείς δεν έχει ζήσει μετά από ένα τέτοιο χτύπημα και με τέτοιο τραύμα. Αλλά το Ζιλ δεν θα τα παρατήσει. Ο προπονητής του, μου λέει ότι εάν υπάρχει ένα άτομο που μπορεί πραγματικά να το ξεπεράσει, τότε αυτό είναι ο Ζιλ».