X

Νεκρός ηλικιωμένος από πυρκαγιά σε μονοκατοικία

Πυροσβέστες βρήκαν νεκρό τον άτυχο άνδρα μέσα στο υπνοδωμάτιο. Από ένα τσιγάρο φέρεται να ξεκίνησε η φωτιά.

Ant1news

Νεκρός μέσα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του εντοπίστηκε το πρωί ένας ηλικιωμένος από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών.

Πρόκειται για έναν 82χρονο, ο οποίος έμενε μόνος του, και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να κατέληξε από την εισπνοή μεγάλης ποσότητας καπνού, μετά από εκδήλωση φωτιάς στη μονοκατοικία, που βρίσκεται επί της οδού Κονίτσης, στην περιοχή Ζαβλάνι Πατρών.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 07:47 το πρωί και επί τόπου έσπευσαν πέντε άνδρες με δύο οχήματα. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν γρήγορα τη φωτιά, από την οποία προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στο σπίτι.

Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο “Παναγία η βοήθεια”, όπου και πιστοποιήθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η φωτιά εκδηλώθηκε στο στρώμα, χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί η ακριβής αιτία. Πιθανολογείται πως προκλήθηκε από τσιγάρο.

Την έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος έχει αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, ενώ η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομης, θα αποκαλύψει την αιτία θανάτου του ηλικιωμένου.

Δείτε τις εικόνες που μεταδίδει το PatrasTimes.gr: