X

Κουκουλοφόρος πυροβόλησε γυναίκα κτηνοτρόφο με καραμπίνα!

Μία περίεργη για τα δεδομένα της μικρής κοινωνίας υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η κτηνοτρόφος πήγε στο νοσοκομείο.

Ant1news

Με τραύματα από καραμπίνα στο πόδι πήγε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς μία κτηνοτρόφος που δέχθηκε επίθεση.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από το νοσοκομειακό προσωπικό και έσπευσε στο νοσοκομείο, με την 60χρονη να καταθέτει ότι δέχθηκε επίθεση από έναν κουκουλοφόρο με καραμπίνα.

Όπως είπε η ίδια, το επεισόδιο διαδραματίστηκε στις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, σε πρόχειρο κατάλυμα που διατηρεί η γυναίκα στην περιοχή Αγία Άννα, όταν επιστρέφοντας είδε τον κουκουλοφόρο να βγαίνει από εκεί, κρατώντας το όπλο.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας, μόλις οι δυο τους συναντήθηκαν άρχισαν να τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση, όταν ένιωσε ένα κάψιμο στο πόδι της και άκουσε και τον πυροβολισμό.

Η ίδια δεν κατάφερε να συνειδητοποιήσει πώς ακριβώς δέχθηκε τη σφαίρα, αν δηλαδή ήταν ευθεία βολή ή εξοστρακισμός, ενώ το πράγμα γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο από το γεγονός ότι από το χώρο δεν έλειπε κάτι, ούτε είχε δημιουργηθεί αναστάτωση, κάτι το οποίο δεν υποδηλώνει ότι ο άγνωστος άνδρας είχε σκοπό τη ληστεία.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η 60χρονη κτηνοτρόφος νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς και χρειάστηκε να μεταφερθεί για νοσηλεία στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Λιβαδειάς.