X

Όπερα και Μόδα για τα 25α γενέθλια του Marie Claire

Τη συμπλήρωση 25 ετών κυκλοφορίας του γιόρτασε το ελληνικό Marie Claire με μία εντυπωσιακή παράσταση στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Ant1news

Η όπερα συνάντησε τη μόδα στην παράσταση La Passione, με την οποία η ελληνική έκδοση του περιοδικού Marie Claire γιόρτασε τα 25 χρόνια ζωής της.

Στη νέα παραγωγή, πέντε Έλληνες σχεδιαστές, ο Βασίλης Ζούλιας, η Ιωάννα Κουρμπέλα, ο οίκος Konstantinos Melis by Laskos, το δίδυμο Mi-Ro και η Ορσαλία Παρθένη, «αναμετρώνται» με ισάριθμες εμβληματικές ηρωίδες της όπερας: την Τραβιάτα του Βέρντι, την Κάρμεν του Μπιζέ, την Υπνοβάτιδα του Μπελίνι, τη Δαλιδά του Σεν Σανς και την επίσης του Βέρντι Αΐντα, αντίστοιχα, προσεγγίζοντας καθένας από μία με τη δική του διαφορετική ματιά.

Τη μουσική επιμέλεια της παράστασης έχει ο Δημήτρης Γιάκας, τη σκηνοθετική επίβλεψη οΑλέξανδρος Ευκλείδης ενώ οι σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη, Έλενα Κελεσίδη, Άννα Στυλιανάκη και οι μέτζο σοπράνο Ελένη Βουδουράκη και Ινές Ζήκου ερμηνεύουν τα επιλεγμένα αποσπάσματα.

Συμμετέχει επίσης, ο τενόρος Δημήτρης Πακσόγλου αλλά και σπουδαστές της Σχολής Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Ντοντσάκη.