X

Φαντασμαγορικό θέαμα από την Κίνα με τη δύναμη τη θέλησης

Μηνύματα αισιοδοξίας, σθένους και μαχητικότητας φέρνει στις αποσκευές του ο κινεζικός καλλιτεχνικός Θίασος Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Ant1news

Εξαιρετικοί καλλιτέχνες που χορεύουν και κινούνται με τόσο μοναδικό τρόπο, που κανείς δεν αντιλαμβάνεται-αν δεν το γνωρίζει-ότι πρόκειται για άτομα που η φύση τους στέρησε ορισμένες φυσικές δεξιότητες, μεταδίδουν τη μαγεία τους με εξαιρετικό τρόπο στέλνοντας μηνύματα ζωής.

Το υψηλών προδιαγραφών φαντασμαγορικό θέαμα του Κινεζικού Καλλιτεχνικού Θιάσου ΑμεΑ, με εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, θα κάνει μία στάση την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, για δύο μόνο παραστάσεις, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Με διαπιστευτήρια από όλο τον κόσμο ο Κινεζικός Καλλιτεχνικός Θίασος Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες έρχεται να προσφέρει ένα θέαμα βαθειά συγκινητικό και ουσιαστικά ψυχαγωγικό, κάνοντας το κοινό από τα πρώτα λεπτά της παράστασης να ξεχνά τις όποιες αδυναμίες τους.

Ο Θίασος των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες έχει παρουσιάσει, τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, περισσότερα από 100 θεάματα και έχει περιοδεύσει σε τριάντα χώρες της Ασίας, της Ευρώπης, της Αμερικής και της Αυστραλίας. Η διαδρομή τους άρχισε το 1987, όταν 30 άτομα με ειδικές ανάγκες και αγάπη για τις τέχνες έγιναν δεκτοί στο Φεστιβάλ Τεχνών της Κίνας και δημιούργησαν τον Θίασο. Τα επόμενα 13 χρόνια παρέμειναν μια ερασιτεχνική ομάδα και το 2000 δημιούργησαν για πρώτη φορά ένα μεγάλης κλίμακας θέαμα με τίτλο «My Dream», μια παραγωγή υψηλών καλλιτεχνικών προδιαγραφών. Από το 2002 άρχισαν να δίνουν παραστάσεις, που είχαν μεγάλη εμπορική επιτυχία και τεράστια ανταπόκριση από το κοινό. Το 2004 ο Θίασος εξελίχθηκε σε επαγγελματικό σύνολο.