X

Ο Ρουβάς πρωταγωνιστής σε νέα ταινία

Άρχισαν τα γυρίσματα της μαύρης κωμωδίας «Chevalier» με πρωταγωνιστή το Σάκη Ρουβά.

Ant1news

Μετά την επιτυχημένη ερμηνεία του ως θεός Διόνυσος στις «Βάκχες» ο Σάκης Ρουβάς κάνει ένα κινηματογραφικό βήμα παραπάνω πρωταγωνιστώντας στη «μαύρη» κωμωδία με τίτλο «Chevalier» κάτω από τις οδηγίες της σκηνοθέτιδος Αθηνάς-Ραχήλ Τσαγγάρη.

Η βραβευμένη σκηνοθέτις του «Attenberg» και παραγωγός των «Κυνόδοντα», «Άλπεων» και «Before Midnight»-σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»- επέστρεψε στη σκηνοθετική της καρέκλα με τον πολυτάλαντο σουπερ σταρ Σάκη Ρουβά να κρατά έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη μαύρη κωμωδία.

Τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας της Αθηνάς Τσαγγάρη ξεκίνησαν με ένα σπουδαίο αποκλειστικά ανδρικό καστ μεταξύ των οποίων και οι Γιώργος Κέντρος, Πάνος Κορώνης, Βαγγέλης Μουρίκης, Μάκης Παπαδημητρίου και Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Η ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα σκάφος στα ανοιχτά του Σαρωνικού με επιβάτες μια παρέα ανδρών, η οποία επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος.. Όταν µια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, θα περάσουν την ώρα τους µε ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται «Chevalier». Όρος του είναι κανείς να μην κατέβει από το σκάφος εάν δεν βρεθεί νικητής...

Το σενάριο υπογράφει η  Τσαγγάρη μαζί με τον βραβευμένο Ευθύμη Φιλίππου.