X

Βαθιά οδύνη για τον θάνατο του Σάκη Μπουλά

Θλίψη και βαθιά οδύνη σε φίλους, γνωστούς και απλούς θαυμαστές προκάλεσε ο θάνατος του σπουδαίου ηθοποιού, τραγουδιστή και στιχουργού, Σάκη Μπουλά.

Ant1news

Ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, τον οποίο αντιμετώπισε με γενναιότητα και αξιοπρέπεια, όπως τονίζουν οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν.

«Έφυγε η νιότη μας μαζί του» τονίζει ο απλός κόσμος που γέλασε, έκλαψε, τραγούδησε με τον Σάκη Μπουλά. Οι φίλοι και συνάδελφοί του αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο πάντα χαμογελαστός Σάκης δεν είναι πια μαζί τους…

Αμέτρητα είναι τα μηνύματα που αναρτούν στους προσωπικούς λογαριασμούς του Σάκη Μπουλά στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, ενώ γνωστοί ερμηνευτές και ηθοποιοί λένε το δικό τους αντίο στον φίλο, συνάδελφο, αδελφό!

Για το μοναδικό ταλέντο του Σάκη Μπουλά αλλά και για τις τελευταίες τους συνομιλίες στο τηλέφωνο μίλησε στην εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1 ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Συντετριμμένος ο Δημήτρης Σταρόβας δεν μπόρεσε να πει πολλά για τον καλό του φίλο, εκφράζοντας τη βαθιά του θλίψη για το χαμό του, ενώ ο Παύλος Χαϊκάλης που συνεργάστηκε με τον Σάκη Μπουλά στην τελευταία τους τηλεοπτική επιτυχία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί με την παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων του, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας: «Έφυγε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου ο πολυαγαπημένος μας Σάκης. Καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Όπως έζησε με σεμνότητα, ο ίδιος θα επιθυμούσε με την ίδια σεμνότητα να τον αποχαιρετήσουμε. Γι' αυτό το λόγο η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί με την παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων του. Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και τη στήριξη και εκφράζει την παράκλησή της προς όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», 210 7757153, 210 7757934».

Ανακοινώσεις για το θάνατο του Σάκη Μπουλά

Από τον Τομέα Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ, για το θάνατο του Σάκη Μπουλά, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Έφυγε σήμερα από κοντά μας ένας αγαπητός άνθρωπος, ένας πολυτάλαντος ερμηνευτής, ένας σπουδαίος καλλιτέχνης. Με δύναμη ψυχής έδωσε μια δύσκολη και άνιση μάχη μένοντας στο πάλκο μέχρι την τελευταία στιγμή, δίπλα στους φίλους και συνεργάτες του. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Και το Τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού – τραγουδιστή Σάκη Μπουλά. «Το όνομα του συνδέθηκε, μεταξύ άλλων, με το πρώτο Μουσικό Καφενείο στην Ελλάδα, το οποίο χρησιμοποίησε τη φόρμα του γερμανικού πολιτικού καμπαρέ μαζί με τους: Γιάννη Ζουγανέλη, Νικόλα Άσιμο, Θάνο Ανδριανό, Περικλή Χαρβά. Το εγχείρημα συνεχίστηκε στο θρυλικό “Αχ Μαρία”, με μία ευρύτερη ομάδα δημιουργών που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον αθηναϊκό μουσικό χάρτη από το 1980 – 1990. Συνεργάστηκε με σημαντικούς συνθέτες όπως: Θάνο Μικρούτσικο, στο αριστουργηματικό έργο του Γιάννη Ρίτσου “Καντάτα για τη Μακρόνησο”, με τον Μιχάλη Γρηγορίου, “Ανεπίδοτα Γράμματα”, με τον Μίμη Πλέσσα, “Λουκιανού διάλογοι”, με τον Διονύση Σαββόπουλο “Αχαρνής”, με το Μάνο Λοϊζο κ.ά.. Εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη ξεκινώντας από την ΕΡΤ και από το 1985 έως το 2011 στη μεγάλη οθόνη σε βασικούς ρόλους».