X

«Forever tango» στο Badminton

Μέσα από καταιγιστικές χορογραφίες και μεθυστική μουσική, η παράσταση εικονογραφεί, τη γέννηση του τάνγκο.

Ant1news

Το «Forever Tango», η μακροβιότερη παραγωγή τάνγκο στην ιστορία του Μπρόντγουεϊ επιστρέφει στο Θέατρο Badminton, τρία χρόνια μετά τη θριαμβευτική πρώτη συνάντησή του με το αθηναϊκό κοινό.

Η παράσταση, δημιουργία του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Λούις Μπράβο, είναι μία συναρπαστική ιστορία που αφηγείται ολόκληρη τη διαδρομή του τάνγκο, από τις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες ως τα σαλόνια και τη διεθνή καταξίωση.

Δεκατέσσερις από τους κορυφαίους χορευτές τάνγκο παγκοσμίως, ένας τραγουδιστής και ενδεκαμελής ορχήστρα -όπου τον πρώτο ρόλο έχει το bandoneon, το κατεξοχήν όργανο του τάνγκο- δίνουν σάρκα και οστά στον πιο πλούσιο σε συναισθήματα χορό. Το «Forever Tango» έκανε την πρεμιέρα του το 1990 στο Σαν Ντιέγκο. Στη συνέχεια έσπασε τα ταμεία στο Μπρόντγουεϊ και αποθεώθηκε από 7.000.000 θεατές σε πάνω από 50 πόλεις σ’ όλον τον κόσμο, ενώ κέρδισε το βραβείο Simpatia στο Φεστιβάλ του Σπολέτο και πολλές υποψηφιότητες για βραβεία Tony και Drama Desk.

Θέατρο Badminton : Πάρκο Σχολής Χωροφυλακής, Γουδή, Τηλέφωνο: 210 8840600. 25/03 και 26/03 στις 20:30. Εισιτήρια: 48 (Α Ζώνη), 40 (Β Ζώνη), 30 (Γ Ζώνη), 20 (Δ Ζώνη),12, 9 ευρώ (Ε Ζώνη).