X

«Εσπερινοί διάλογοι» με τον Μανώλη Μητσιά στο Ηρώδειο

«Εσπερινοί διάλογοι»: στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, ο σημαντικός ερμηνευτής προτείνει έναν ιδιότυπο μουσικό διάλογο από τον Χατζιδάκι και τον Θεοδωράκη μέχρι τον Ξαρχάκο και τον Τσιτσάνη.

Ant1news

Έναν «ονειρικό διάλογο» ανάμεσα σε δυο σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς, τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Μάνο Χατζιδάκι, θα παρουσιάσει απόψε (21:00) στο Ηρώδειο ο Μανώλης Μητσιάς, μέσα από τα τραγούδια τους.

«Θα είναι σαν να απαντάει ο ένας στον άλλο μέσα από τα τραγούδια τους. Πρόκειται για έναν φανταστικό-ονειρικό διάλογο, ανάμεσα σε δύο κορυφαίους δημιουργούς» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο Μανώλης Μητσιάς.

Στους «εσπερινούς διαλόγους», όπως είναι και ο τίτλος της παράστασης, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, τον σπουδαίο τραγουδιστή συνοδεύει, με τον γνωστό ποιοτικό ήχο της, η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων, ενώ στην παράσταση θα υπάρχει και τμήμα με πεζό λόγο, που το ρόλο του αφηγητή θα αναλάβει ο ποιητής Γιώργος Χρονάς.

Ο Μανώλης Μητσιάς έχει ήδη προγραμματίσει την επόμενη συναυλία του για τις 14 Ιουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαίο Ωδείο Πάτρας, ξανά με την ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων και κάποιες άλλες επιλεκτικές εμφανίσεις στην Αθήνα και την περιφέρεια. 

Τον συνοδεύει η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.