X

Εικαστικά εργαστήρια στο Atelier Σπύρου Βασιλείου

Ξεκινάει σήμερα ο πρώτος κύκλος του Εικαστικού Εργαστηρίου Ενηλίκων.

Ant1news

Σήμερα, Πέμπτη 29 Ιανουαρίου, ξεκινάει ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων ζωγραφικής στο Εικαστικό Εργαστήρι Ενηλίκων στο Ατελιέ Σπύρου Βασιλείου.

Το εργαστήρι που ξεκινάει σήμερα θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο. Εισηγήτρια θα είναι η εικαστικός Βίκυ Αναστασίου.

Αντικείμενό του θα είναι η εξάσκηση των συμμετεχόντων στις συνθέσεις στο χώρο και στο γρήγορο σκίτσο. Το επόμενο μάθημα θα αφορά στη μελέτη του ανθρώπινου σώματος στο χώρο.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ:

τηλ. 210 9231502 και ηλεκτρονικά στο atelier@spyrosvassiliou.org

Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και ότι μετά το πέρας του κύκλου θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το Εικαστικό Εργαστήρι Ενηλίκων, που ξεκινάει σήμερα στο Ατελιέ Σπύρος Βασιλείου θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη 18.00-19.00. Το πρόγραμμα θα περιλάβει τα εξής στάδια:

-Βασικές αρχές σχεδίου: Συνθέσεις στο χώρο, Μελέτη ανθρωπίνου σώματος στο χώρο, Γυμνό, Γρήγορο σκίτσο :εξάσκηση της δεξιότητας σχεδίασης, αντίληψη του χώρου, ανάπτυξη της αίσθησης των σωστών  αναλόγιων

-Εισαγωγή στην υδατογραφία με θεματικές ενότητες: Νεκρή φύση, Τοπίο, Πορτρέτο, Ανθρώπινο σώμα

Οι παραπάνω ενότητες θα συνοδεύονται από σημειώσεις και οπτικοακουστικό υλικό. Σε όλες τις περιπτώσεις το περιβάλλον και τα έργα του Ατελιέ του Σπύρου Βασιλείου χρησιμοποιούνται σαν παράδειγμα των τεχνικών και των θεματικών που πρόκειται να διδαχτούν, καθώς ο Σπύρος Βασιλείου υπήρξε από τους πιο παραγωγικούς και πολυπράγμονες εικαστικούς στην ιστορίας της μοντέρνας τέχνης της χώρας μας.

Κόστος ανά μάθημα: 10 € (12€ τα μαθήματα με μοντέλο)

Μηνιαίο πακέτο: 35€

Atelier Σπύρου Βασιλείου | Γουέμπστερ 5Α, 117 42, Ακρόπολη

http://www.spyrosvassiliou.org/