X

Το “The MET: Live” παρουσιάζει τους “Αλιείς Μαργαριταριών” του Georges Bizet

Το βραβευμένο πρόγραμμα συνεχίζεται σε Ελλάδα και Κύπρο από τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, με το αριστούργημα του Georges Bizet “Αλιείς μαργαριταριών”, σε ζωντανή μετάδοση από τη Νέα Υόρκη. Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

Ant1news

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζει τις παραστάσεις της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, φέρνοντας τα μεγαλύτερα έργα της όπερας σε ζωντανή μετάδοση, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, μετά τις εκπληκτικές παραστάσεις «ΤΡΟΒΑΤΟΡΕ», «ΟΘΕΛΛΟΣ»,«ΤΑΝΧΟΪΖΕΡ» και «ΛΟΥΛΟΥ» που μάγεψαν το κοινό, παρουσιάζει το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 το αριστούργημα του Georges Bizet «ΑΛΙΕΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ».

Η μεγαλοπρεπής όπερα του Bizet για τον πόθο και τη λαχτάρα του έρωτα στην Άπω Ανατολή, παρουσιάζεται στη σκηνή της Met για πρώτη φορά τα τελευταία 100 χρόνια! Η σοπράνο Diana Damrau πρωταγωνιστεί ως Λεϊλά. Οι μνηστήρες της ενσαρκώνονται από τον τενόρο Matthew Polenzani και τον βαρύτονο Mariusz Kwiecien, οι οποίοι τραγουδούν το πασίγνωστο μελωδικό ντουέτο «Au fond du temple saint». Η σκηνοθέτης PennyWoolcock, παρουσιάζει έναν ολόκληρο υποθαλάσσιο κόσμο πάνω στη σκηνή της Met. Ο μαέστρος Gianandrea Noseda αναδεικνύει τη ρομαντική του κλίση στην πρώτη «Live in HD» αναμετάδοση της Met για το 2016.

Οι αίθουσες προβολής των παραστάσεων της Μet Opera στην Ελλάδα και την Κύπρο αυξάνονται κάθε χρόνο με την υποστήριξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Μεταξύ αυτών είναι τα Μέγαρα Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης αλλά και θέατρα, κινηματογράφοι και άλλοι χώροι πολιτισμού.

Η παράσταση θα μεταδοθεί ζωντανά το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 19.55.

Στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, η παράσταση θα μεταδοθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 19.55.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 2 ώρες και 29 λεπτά με ένα διάλειμμα των 30 λεπτών.

 

Οι αίθουσες που θα μεταδοθεί η παράσταση «ΑΛΙΕΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ», είναι οι παρακάτω:

1.ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ  7/2/2016 στις 19:55

2.ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

3.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

4.ΒΟΛΟΣ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ

5.ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΕΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

6.ΚΕΡΚΥΡΑ – ΚΤΗΡΙΟ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ “ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ”

7.ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

8.ΠΑΤΡΑ – ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

9.ΡΕΘΥΜΝΟ - ΣΠΙΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

10.ΧΑΝΙΑ – ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ (ΚΑΜ)

11.ΛΕΥΚΩΣΙΑ – Κ-CINEPLEX ΛΕΥΚΩΣΙΑ

12.ΠΑΦΟΣ – Κ-CINEPLEX ΠΑΦΟΣ

 

Ακολουθεί η παράσταση “Τουραντότ” του Giacomo Puccini, που θα προβληθεί στις αίθουσες στις 30/1/2016 στις 19:55. Στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θα προβληθεί στις 31/1/2016 ενώ στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ στις 21/5/2016.

Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος της Μet Opera, από την πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα, είναι η εταιρεία ΜΕΤΚΑ του Ομίλου Μυτιληναίος, ενώ κεντρικός χορηγός επικοινωνίας του προγράμματος είναι ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών, τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων αλλά και για να εγγραφείτε στο “Met in Greece Club”  επισκεφθείτε το site www.metingreece.com